Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (25/06/2026)

bardzo dobre

Szanowny Gościu,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz przyznanie bardzo wysokich ocen wszystkim aspektom pobytu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno standard obsługi, czystość pokoju, jak i oferta restauracyjna oraz strefa basenowa zostały przez Pana/Panią docenione. Tak kompleksowa satysfakcja naszych Gości stanowi dla nas ogromną wartość i jest najlepszym potwierdzeniem jakości naszych usług.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty w naszym hotelu będą równie udane.

Z wyrazami szacunku,
Monika Karasek - Wesołowska
Zastępca Dyrektora Hotelu
Deputy General Manager
Reviewed: 3 months ago (22/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Obsługa była bardzo miła i pomocna, jednak brak klimatyzacji w hotelu czterogwiazdkowym oraz brak reakcji na zgłoszoną niesprawność klamki w pokoju są rozczarowujące. Pomimo zgłoszenia problemu z klamką nie podjęto żadnych działań naprawczych, co negatywnie wpłynęło na komfort pobytu.

Szanowna Pani Alicjo,

serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszy nas, że doceniła Pani życzliwość i pomocność naszego personelu.

Jednocześnie jest nam niezmiernie przykro, że podczas ostatniego pobytu doświadczyła Pani niedogodności, które wpłynęły na komfort Pani wypoczynku. Jako naszego stałego Gościa szczególnie cenimy sobie Pani zaufanie i tym bardziej ubolewamy, że nie sprostaliśmy Pani oczekiwaniom.

Brak reakcji na zgłoszony problem z klamką w pokoju jest sytuacją, która nie powinna mieć miejsca. Osobiście zweryfikuję, co wydarzyło się podczas Pani pobytu i dlaczego zgłoszenie nie zostało właściwie obsłużone. Pani uwagi są dla nas bardzo ważne i pozwalają nam doskonalić jakość świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że pomimo tych niedogodności obdarzy nas Pani zaufaniem również podczas kolejnych wizyt, a my dołożymy wszelkich starań, aby przebiegły one już wyłącznie w komfortowej i przyjemnej atmosferze.

Monika Karasek-Wesołowska
Zastępca Dyrektora Hotelu
Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 3 months ago (17/06/2026)

czysto, ładnie i przyjemnie

Szanowny Panie Alexandre,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz przyznanie najwyższych ocen wszystkim aspektom pobytu.

Cieszy nas, że czystość, estetyka obiektu i ogólna atmosfera sprzyjały Pana komfortowemu wypoczynkowi. Z przyjemnością przyjmujemy również uwagi dotyczące jakości obsługi hotelowej oraz przygotowania pokoju.

Jest nam bardzo miło, że oferta restauracji i strefy basenowej, a także poziom uprzejmości personelu sprostały Pana oczekiwaniom. Tak wysoka satysfakcja naszych Gości stanowi dla całego zespołu największą nagrodę i motywację do dalszego podnoszenia standardów usług.

Hotel Diament Bela Notte
Reviewed: 3 months ago (16/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Miła choć którka wizyta w interesującym hotelu.

Szanowny Panie Jacku,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii.

Jest nam niezmiernie miło, że wizyta spełniła Pana oczekiwania. Satysfakcja Gości stanowi dla nas największą motywację do utrzymania wysokiego standardu obsługi i komfortu.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Pana w Hotelu Diament Arsenal Palace.

Hotel Diament Bela Notte
Reviewed: 3 months ago (15/06/2026)

Pozytywnie, dobra lokalizacja

Szanowny Panie Szymonie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz najwyższych ocen w każdej z kategorii.

Jest nam bardzo miło, że zarówno lokalizacja obiektu, jak i wysoki standard obsługi oraz przygotowania pokoju spełniły Pana/Pani oczekiwania. Cieszymy się także, że śniadania, oferta restauracji oraz strefa basenowa przyczyniły się do udanego pobytu.

Satysfakcja naszych Gości jest dla nas największą wartością i motywuje cały zespół do dalszej pracy.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 3 months ago (14/06/2026)

Good

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysokimi ocenami pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że docenił Pan profesjonalizm naszego personelu, jakość obsługi oraz przygotowanie i czystość pokoju. Pozytywne słowa na temat bufetu śniadaniowego, serwowanych dań oraz strefy basenowej są dla nas dużą motywacją.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty będziemy mogli w pełni zasłużyć na najwyższą ocenę.

Alone
Reviewed: 3 months ago (12/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Dogodne bardzo położenie,na koncert na stadionie Chorzów.

Szanowna Pani Agnieszko,

serdecznie dziękujemy za tak wysoką ocenę oraz podzielenie się opinią po pobycie w naszym hotelu.

Cieszymy się, że lokalizacja okazała się wygodna, zwłaszcza w kontekście uczestnictwa w wydarzeniach na Stadionie Śląskim.

Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani również poziom czystości, obsługę oraz przygotowanie pokoju, a także pracę naszego personelu, restaurację i strefę basenową.

Szczególnie cenimy fakt, że pobyt spełnił wszystkie oczekiwania w różnych aspektach, co jest dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości świadczonych usług.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 3 months ago (09/06/2026)
Date of experience: 06/2026

WYKORZYSTYWANIE WYDARZENIA W MIEŚCIE DO PODNOSZENIA CEN ZA DOBĘ POWINNO BYĆ KARALNE, NIECAŁE 1400 ZA DOBĘ ZA POKÓJ 2-OSOBOWY PRZEGIĘCIE - WIEM MOGŁAM IŚĆ GDZIEŚ INDZIEJ, TYLKO W CAŁYCH CHORZOWIE CHYBA JAK NIGDZIE INDZIEJ W CAŁEJ POLSCE NIE JEST TO TAK WYKORZYSTYWANE. POKÓJ CZYSTY. BRAK KLAPEK I SZLAFROKÓW. DANIA Z KARTY WYSOKI POZIOM, WSZYSTKO PYSZNE I NAPRAWDĘ GÓRNA PÓŁKA. PERSONEL MIŁY I POMOCNY, NIE MAM ZASTRZEŻEŃ ABSOLUTNIE.

Szanowna Pani Marzeno,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że doceniła Pani czystość pokoju, wysoką jakość dań serwowanych w naszej restauracji oraz miłą i pomocną obsługę.

Rozumiemy Pani odczucia dotyczące ceny pobytu. Ceny pokoi są uzależnione od wielu czynników, w tym od popytu w danym terminie i wydarzeń odbywających się w okolicy. Przykro nam, że ich poziom nie spełnił Pani oczekiwań.

Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na brak szlafroków i kapci. Państwa uwagi są dla nas cennym źródłem informacji i pomagają nam stale doskonalić nasze usługi.

Mamy nadzieję, że pomimo wskazanych zastrzeżeń będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 3 months ago (08/06/2026)
Date of experience: 06/2026

Bardzo udany pobyt. Polecam.

Szanowna Pani Marto,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę naszego hotelu.

Cieszymy się, że pobyt w Hotel Diament Arsenal Palace był udany i spełnił Pani oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i utrzymywania wysokiego standardu obsługi.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie w przyszłości.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 4 months ago (31/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Na pewno tam wrócę

Szanowna Pani Doroto,

serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Bardzo cieszy nas, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania i że planuje Pani do nas wrócić.

Będzie nam niezwykle miło ponownie Panią gościć.