Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 3 years ago (03/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Bardzo estetyczny hotel, super lokalizacja, spokojna okolica, strefa welness bardzo atrakcyjna.Na pewno wróce

Panie Arturze ,

Doceniamy Twoją przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jesteś zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Mamy nadzieję, że rozważysz ponowny pobyt u nas wkrótce!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (03/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Polecam hotel, miły i profesjonalny personel, czyste, komfortowe pokoje, b. dobre śniadania.

Panie Thomasie,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (01/10/2023)
Date of experience: 09/2023

Fantastyczny hotel. Panauje tam cisza i spokój.
Dobre jedzenie.
Piękny zapach w holu koło windy.
Świetne położenie hotelu.

Wrócimy napewno.

Pani Arletto ,

Doceniamy Pani przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (01/10/2023)

Super

Panie Bartoszu ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolona z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.

Bez zastrzeżeń

Pani Karolino,

Date of experience: 09/2023

Great. Parking was a bit of a mess but we managed to get that sorted.

Panie Piotrze ,

Doceniamy Pana przemyślaną recenzję i cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pobytu w naszym Hotelu. Doceniamy, że nasz personel był pomocny, ponieważ częścią naszej misji jest zapewnienie doskonałej obsługi. W naszym hotelu staramy się stworzyć bezpieczną, komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię, aby wciąż udoskonalać jakość naszych usług.

Panie Bartłomieju ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (21/09/2023)

Godny polecenia hotel

Pani Sylwio ,

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 3 years ago (19/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Trochę za dużo niedociągnięć na tej klasy hotel

Pani Anno ,

Alone
Reviewed: 3 years ago (17/09/2023)

Good

Panie Krzysztofie ,