Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (28/05/2026)

świetnie

Szanowni Państwo,

serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę i tak krótką, ale niezwykle miłą opinię.

Bardzo cieszy nas, że pobyt w naszym hotelu pozostawił tak pozytywne wrażenie. Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć.

Alone
Reviewed: 4 months ago (25/05/2026)

Fantastyczny pobyt, polecę każdemu

Szanowna Pani Małgorzato,
Serdecznie dziękujemy za wybór Hotelu Diament Arsenal Palace, oraz pozostawienie najwyższej oceny. To bardzo motywuje do pracy, zadowolenie gości jest dla nas priorytet.
Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Z wyrazami szacunku,
Monika Karasek-Wesołowska
Kierownik Pionu Hotelowego,
Reviewed: 4 months ago (25/05/2026)

Bardzo dobrze.

Szanowna Pani Justyno,

serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania.

Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty będziemy mogli zapewnić równie udane doświadczenia i ponownie gościć Panią w Hotelu Diament Arsenal Palace.

Pleasant

Date of experience: 05/2026

Ocena pięć z minusem, a minus za niedociągnięcia w czystości pokoju i brak szerszego menu dla wegetarian, ale poza tym hotel w bardzo bliskiej odległości od Stadionu Śląskiego, co pozwala przymknąć oko na wszystkie inne niedogodności.

Date of experience: 05/2026

Reviewed: 4 months ago (19/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Obiekt ok, ale obsługa na każdym kroku nawala

Szanowny Panie Piotrze,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że sam obiekt spełnił Pana oczekiwania, jednak bardzo przykro nam czytać, że obsługa pozostawiła tak negatywne wrażenie.

Zależy nam na wysokim standardzie serwisu i profesjonalnym podejściu do każdego Gościa, dlatego Pana uwagi traktujemy bardzo poważnie. Przekażemy je odpowiednim działom oraz zweryfikujemy sytuacje, które mogły wpłynąć na Pana ocenę pobytu.

Mamy nadzieję, że mimo tych doświadczeń da nam Pan jeszcze szansę, abyśmy mogli zaprezentować poziom obsługi zgodny z naszymi standardami.

Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 4 months ago (17/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Super położenie , komfort wypoczynku bardzo dobry.

Szanowny Panie Bogdanie,

serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że docenił Pan nasze położenie oraz komfort wypoczynku podczas pobytu.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie gościć Pana w Hotelu Diament Arsenal Palace.

Monika Karasek-Wesołowska
Kierownik Pionu Hotelowego
Hotel Diament Arsenal Palace
Reviewed: 4 months ago (11/05/2026)
Date of experience: 04/2026

Polecam bardzo

Reviewed: 4 months ago (10/05/2026)

Bardzo sprawnie i elegancko