Hotel Diament Plaza Gliwice **** hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 6 weeks ago (25/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jak na hotel 4 gwiazdkowy jest sporo do naprawienia.

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią oraz oceną pobytu w naszym hotelu.

Przykro nam, że doświadczenia związane z funkcjonowaniem pokoju, dostępem do ciepłej wody oraz obsługą na recepcji nie spełniły Pana oczekiwań. Zwracamy szczególną uwagę na przekazane uwagi dotyczące reakcji personelu na zgłoszone niedogodności oraz stan techniczny pokoju – to kwestie kluczowe dla zapewnienia właściwego komfortu wypoczynku. Opinie tego typu traktujemy niezwykle poważnie i przekazujemy je odpowiednim zespołom w celu wyciągnięcia wniosków oraz poprawy standardów.

Doceniamy także wysokie noty przyznane bufetowi śniadaniowemu, a także obsłudze i jakości serwowanych dań w restauracji. Zadowolenie z tych aspektów jest dla nas ważnym potwierdzeniem codziennych starań naszego personelu.

Dziękujemy za czas poświęcony na przekazanie szczegółowych informacji i ocen – każda taka opinia pozwala nam jeszcze lepiej rozumieć potrzeby Gości i stale udoskonalać nasze usługi.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 6 weeks ago (24/04/2026)

Ok

Szanowny Gościu,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wyjątkowo wysoką ocenę pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że czystość pokoju, profesjonalizm zespołu, jakość obsługi w recepcji oraz sprawność procesu meldowania i wymeldowywania spełniły Państwa oczekiwania. Z radością przyjmujemy także pozytywne oceny dotyczące technicznego przygotowania pokoju, sprawnego reagowania na zgłoszenia, a także jakości śniadań oraz obsługi restauracyjnej.

Dziękujemy za zaufanie i wyrażenie satysfakcji z pobytu – każde takie uznanie stanowi dla nas motywację do dalszego doskonalenia standardów usług.

<20 years

Great

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your feedback and giving our hotel the highest rating.

We are pleased that the friendly and helpful attitude of the team made a positive impression and contributed to the comfort of your stay. We appreciate that you noticed and appreciated the staff's support, prompt assistance with resolving card issues, and willingness to answer questions.

We are particularly grateful for the high ratings for room cleanliness, efficient reception, and food service. Every such feedback is a great motivation for us to continue improving the quality of our services.

Sincerely,
Front Office Manager

Bardzo pozytywne

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz wysokie oceny poszczególnych aspektów Państwa pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że czas spędzony w naszym obiekcie upłynął w pozytywnej atmosferze, a czystość pokoi, profesjonalizm personelu oraz sprawne procedury meldowania i wymeldowywania wywołały Państwa zadowolenie. Doceniamy także zauważone wysokie standardy pod względem przygotowania pokoju oraz jakości dań serwowanych w restauracji.

Zwróciliśmy szczególną uwagę na Państwa uwagi dotyczące godzin działania bufetu śniadaniowego oraz rezerwacji stolika w restauracji. Zapewniamy, że każda taka sugestia jest dla nas niezwykle cenna i stanowi motywację do dalszego udoskonalania naszej oferty oraz podnoszenia komfortu gości podczas kolejnych wizyt.

Dziękujemy za zaufanie oraz wszelkie spostrzeżenia i liczymy, że ponowna wizyta w naszym hotelu będzie równie udana.

Date of experience: 04/2026

Bez zarzutów. Jedyny mały minus - tubki z szamponem i żelem pod prysznic pod nakrętkami mają metalowe zamknięcia do oderwania. Mokrymi dłońmi bardzo ciężko jest je usunąć.

Szanowny Gościu,

dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią po pobycie w naszym hotelu oraz za wysokie oceny, zwłaszcza dotyczące czystości pokoju, pracy zespołu służby pięter oraz obsługi na recepcji. Cieszy nas, że zarówno przygotowanie pokoju, jak i sprawny proces meldowania oraz wymeldowania przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty.

Doceniamy przekazaną uwagę dotyczącą opakowań szamponu i żelu pod prysznic. Rozumiemy, że metalowe zabezpieczenia pod nakrętkami mogą stwarzać trudności przy otwieraniu mokrymi dłońmi. Każda taka informacja pozwala nam jeszcze lepiej rozpoznawać potrzeby naszych Gości i stanowi cenne źródło inspiracji do ewentualnych usprawnień.

Dziękujemy za wysokie noty oraz okazane zaufanie. Mamy nadzieję, że kolejne pobyty będą równie satysfakcjonujące i komfortowe.

Все було чудово!

Dear Guest,

We sincerely thank you for leaving such a positive review and for the high rating of all aspects of your stay.

We are pleased to hear that the cleanliness of the room, the quality of service, and the professionalism of our team met your expectations. We are also pleased that you appreciated the breakfasts and restaurant offerings, and that every aspect of your stay was completely satisfactory.

Your satisfaction is our greatest reward and motivation to continue working at the highest level.

Sincerely,
Front Office Manager
Date of experience: 04/2026

Hotel przytulny, trochę trzeba lepiej pokoje wysprzątać, zastanawiałbym się nad zmianą ceny bo jest nie adekwatna do warunków (hotel ładny ale widać że dawno remontu żadnego nie było)

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za czas poświęcony na tak szczegółowy opis wrażeń z pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że docenił Pan przytulność obiektu, a także profesjonalizm personelu służby pięter oraz sprawność obsługi na recepcji – miłe słowa na temat tych aspektów to dla nas ważna motywacja do dalszej pracy nad wysokimi standardami.

Zwróciliśmy szczególną uwagę na uwagi dotyczące czystości pokoju, ze wskazaniem na konieczność bardziej starannego sprzątania lamp i górnych szafek. Sygnalizowane kwestie techniczne – skomplikowane światła i brak gniazdka w łazience – również zostały przez nas odnotowane. Istotna jest dla nas także Pana sugestia odnosząca się do potrzeby odświeżenia wnętrz oraz relacji ceny do warunków – każdy taki sygnał stanowi cenne źródło inspiracji do analizy i udoskonalania naszej oferty.

Dziękujemy za wszystkie pozostawione oceny, jak również szczere komentarze dotyczące śniadań i restauracji. Pana doświadczenia pomagają nam lepiej rozumieć potrzeby oraz oczekiwania Gości odwiedzających nas z różnych miejsc.

Date of experience: 04/2026

Pobyt uznające za udany, jeśli kiedyś wrócę do Gliwic to na pewno do tego hotelu :) jedyny minusik za to że w nocy wszystko było słychać z ulicy

Szanowny Gościu,

dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz za wysokie oceny wystawione kluczowym aspektom pobytu w naszym hotelu.

Cieszy nas, że pobyt upłynął w pozytywnej atmosferze i deklaruje Pan/Pani chęć powrotu do naszego obiektu podczas kolejnych wizyt w Gliwicach. Doceniamy słowa dotyczące czystości pokoju, zaangażowania personelu służby pięter oraz sprawnej obsługi recepcji – te elementy są dla nas niezwykle istotne i motywują do dalszego podnoszenia standardów.

Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestię hałasu z zewnątrz oraz szczelność okien. Sygnały dotyczące komfortu wypoczynku są dla nas bardzo ważne i traktujemy je jako cenne wskazówki do rozwoju oferty oraz poprawy warunków dla naszych Gości.

Dziękujemy za poświęcony czas na ocenę poszczególnych kategorii. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Gliwicach również będziemy mogli gościć Pana/Panią w naszym hotelu i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenie.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 7 weeks ago (21/04/2026)

Brdzo pozytywnie

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za bardzo wysokie oceny w kluczowych obszarach pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że zarówno poziom czystości pokoju, uprzejmość personelu służby pięter, jak i sprawna obsługa w recepcji oraz restauracji spełniły Państwa oczekiwania. Przywiązujemy dużą wagę do każdego szczegółu wizyty, dlatego tym bardziej doceniamy słowa uznania za jakość obsługi i komfort związany z zameldowaniem oraz wymeldowaniem.

Dziękujemy również za przekazanie sugestii dotyczących przygotowania pokoju od strony technicznej oraz jakości dań z menu. Opinie takie, jak Państwa, są dla nas bardzo istotne i stanowią motywację do dalszego podnoszenia standardów naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszego hotelu i mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą równie pozytywne.

Kierownik Recepcji
Reviewed: 7 weeks ago (21/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Pokój cichy, czysty, przestronny. Obsługa bardzo miła i przyjazna. Rewelacyjna lokalizacja blisko starówki.

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za szczegółową i tak pozytywną opinię po pobycie w naszym hotelu.

Cieszy nas, że komfort pokoju, czystość oraz przestrzeń spełniły Państwa oczekiwania, a także że docenili Państwo uprzejmość i zaangażowanie personelu oraz doskonałą lokalizację w pobliżu starówki. Wysokie noty przyznane obsłudze, czystości i standardom śniadaniowym stanowią dla naszego zespołu ogromną motywację do dalszego dbania o jakość świadczonych usług.

Dziękujemy jednocześnie za zgłoszone uwagi dotyczące braku sejfu oraz tymczasowych trudności z ciśnieniem i temperaturą wody. Doceniamy informację o skutecznie zrealizowanej naprawie – każda taka sugestia pozwala nam stale udoskonalać standardy techniczne w obiekcie, by sprostać wszelkim oczekiwaniom naszych Gości.

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i kompleksową ocenę. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie podczas kolejnej wizyty.