Hotel Europejski*** hotel logohotel logo

By Jaeger,Stefan
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (30/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Internet ist ziemlich langsam. Ansonsten in Ordnung. Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (30/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Miła obsługa i super lokalizacja

By Sieglinde Weber
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (27/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Zentral gelegen, gut für einen Städtetripp, große Zimmer, gutes Frühstück, Vorteil für Raucher _ Raucherkabine Indoor im 8. Stock

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre nette Meinung. Wir sind sehr froh, dass unser Aufenthalt zu uns gehörte. Die Zufriedenheit unserer Gäste ist für uns das Wichtigste. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und laden Sie herzlich zu uns ein - Mit freundlichen Grüßen - Hotel Europejski
By Nowak Mariusz
Reviewed: 8 years ago (25/01/2018)
Date of experience: 01/2018

wiele hoteli odwiedzam zarówno służbowo jak i prywatnie z rodziną. Hotel Europejski wyróżnia się super profesjonalną obsługą (robią to z pasją). W hotelu panuje bajeczna atmosfera. Gorąco polecam

Szanowny Panie Mariuszu,
Jak miło czytać taką opinię! W imieniu wszystkich pracowników pięknie DZIĘKUJEMY ! Takie słowa to dla nas największy komplement i motywacja do pracy. Cieszy mnie, że pobyt u nas należał do udanych i mamy nadzieję, że będziemy Pana gościć ponownie Serdecznie zapraszamy ! Z wyrazami szacunku - Dyrektor Hotelu
Reviewed: 8 years ago (23/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Czystość w pokoju to jedyna rzecz na którą zwracam uwagę i w tym przypadku była nie nagminna. Panie pokojowe idealnie przygotowały pokój. Profesjonalna recepcja podkreśla standard hotelu. Pan który mnie meldował wykazał się pełnym profesjonalizmem. Polecam Hotel

Szanowny Panie Łukaszu,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Każda sugestia Gości jest dla nas bardzo ważna. Niezmiernie nas cieszy, że pobytu u nas był udany. W imieniu personelu dziękuje za miłe słowa pod ich adresem. Taka opinia to największa nagroda i motywacja do dalszych starań. Mam nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy! Z wyrazami szacunku - Manager Hotelu
By Szuper
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (23/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Jestem bardzo zadowolony z pobuty
Bin sehr mit dem Aufenhalt zufrieden

By MH
Reviewed: 8 years ago (22/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Bardzo przyjemny, hotel w świetnym położeniu w sercu Wrocławia, doskonale skomunikowany z ważnymi adresami w mieście. Bardzo profesjonalna i empatyczna ekipa na recepcji. Świetna pościel i materace, wygodne i solidne meble w pokoju, bardzo dobrze wyciszone i ciepłe pokoje. Z pewnością powtórzę rezerwację w tym hotelu.
Dużym kłopotem jest brak możliwości wypakowania bagażu z samochodu przy wejściu do hotelu. Bufet śniadaniowy adekwatny do standardu 3*, jednak brak ciemnego pieczywa, zimnego mleka oraz "wczorajsze" naleśniki i racuszki lekko rozczarowują.

Szanowna Pani Małgorzato,

Bardzo dziękuję za tak przemiłą opinię . Niezmiernie mnie cieszy, że pobyt u nas należał do udanych. Wszelkie uwagi bierzemy do serca i będziemy nas nimi pracować. Pamiętam o Pani sugestiach dotyczących parkingu, są godne rozważenia. Bardzo dziękuje w imieniu personelu za miłe słowa pod ich adresem , to bardzo budujące. Cieszę się że nasze pokoje spełniły Pani oczekiwania. Przy okazji dziękuje również za miłą rozmowę przed wyjazdem. Mam nadzieję że wkrótce znów się zobaczymy! Serdecznie zapraszamy- Z wyrazami szacunku - Manager Hotelu
By Murawski
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (21/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Profesjonalna, pomocna recepcja i obsługa

Szanowny Gościu ,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie komentarza. Bardzo dziękujemy za miłe słowa pod adresem personelu. To najlepsza motywacja do dalszej pracy ! mamy nadzieję Gościć Państwa ponownie, serdecznie zapraszamy! Z wyrazami szacunku - Załoga Hotelu Europejskiego
Reviewed: 8 years ago (16/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Hotel położony w doskonałej lokalizacji. Pokój pachnący świeżością serdeczne podziękowania dla serwisu sprzątającego. Recepcja profesjonalna i zawsze chętna do pomocy zawsze witająca z uśmiechem, aż chce się spędzać czas w takich towarzystwie. Pan witający przy śniadaniu tez zasługuje na ciepłe słowa zawsze pomocny i chętny do rozmowy. POLECAM Z CZYSTYM SERCEM

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (09/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Pokoje bardzo dobrze posprzątane i przygotowane . Jak najbardziej polecam ten hotel.