Hotel Europejski*** hotel logohotel logo

By Justyna
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (29/12/2017)
Date of experience: 12/2017

Dobra lokacja, hotel wymaga remontu

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujmy za czas poświęcony na pozostawienie opinii, każda sugestia Gości jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, iż lokalizacja naszego obiektu okazała się dogodna. Uprzejmie informujemy, iż w tym roku mamy zaplanowany duży remont naszego hotelu co z pewnością wpłynie na komfort pobytu. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponowie a zachodzące zmiany pozytywnie Panią zaskoczą . Serdecznie zapraszamy. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Z wyrazami szacunku - Załoga Hotelu Europejskiego
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (20/12/2017)
Date of experience: 12/2017

wszystko ok, jedyny mankament to parking oddalony od hotelu

Reviewed: 8 years ago (20/12/2017)
Date of experience: 12/2017

bardzo przyjemny hotel w samym centrum , pokoje czyste i przyjemnie urządzone. miły personel , polecam !!!

Szanowny Gościu,

Bardzo dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, ze pobyt u nas należał do udanych. Serdecznie zapraszamy ponownie! Z wyrazami szacunku- Załoga Hotelu
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (14/12/2017)
Date of experience: 12/2017

Bardzo dobra atmosfera hotelu. Pracownicy uprzejmi i kompetentni. Hotel bez zarzutu, a dodatkowym atutem jest bardzo dobre położenie.

Szanowny Gościu,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło, iż pobyt u nas należał do udanych a lokalizacja okazała się odpowiednia Dziękujemy za miłe słowa pod adresem personelu. Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie . Serdecznie zapraszamy! Z wyrazami szacunku - Załoga Hotelu Europejskiego
By Zbigniew Filipek
Reviewed: 8 years ago (12/12/2017)
Date of experience: 12/2017

Warum in Deutsch, ich bin doch ein Pole!

By Jan Lnenicka
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (12/12/2017)
Date of experience: 12/2017

Very nice place to stay, great location, perfect cleanness. I would definitely come back.

Dear Guest,

Thank You very much for a such a nice opinia. We are happy that You spent nice time at out hardsotel. We hope that You will visiy us again ! We wish You all the best! With best regards- Hotel staff
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (11/12/2017)
Date of experience: 10/2017

liegt günstig in der Nähe des Bahnhofs

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (10/12/2017)
Date of experience: 12/2017

An enjoyable stay at a friendly and hospitable hotel.

By Olga G
Reviewed: 8 years ago (08/12/2017)
Date of experience: 12/2017

Pomocny personel, świetna lokalizacja.

By Tu
Reviewed: 8 years ago (07/12/2017)
Date of experience: 12/2017

for me it was ok overall