Hotel Europejski*** hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (14/10/2017)

Wszystko ok, polecam

Szanowny Gościu,
dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Każda sugestia Gości jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił oczekiwania. Będzie nam miło gościć Państwa ponownie- serdecznie zapraszamy! Z wyrazami szacunku - Załoga hotelu Europejskiego
Reviewed: 8 years ago (13/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Przyzwoity hotel w centrum miasta zlokalizowany w starym historycznym budynku charakterystycznym dla tej części miasta. Polecam!

Szanowny Gościu,
dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Każda sugestia Gości jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że nasz hotel spełnił oczekiwania. bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy ponownie! Z wyrazami szacunku - Załoga hotelu Europejskiego
Reviewed: 9 years ago (12/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Mycket Slitet hotell i bohov av helrenovering, badrummet hade stark mögeldoft. Frukosten var dålig.
Läget är dock bra nära centralstationen.

Kära gäst, Tack för att du delar din åsikt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter. Vi skulle vilja informera dig om att vi ska påbörja en allmän renovering av hotellet och vi är nu på väg att renovera rummen. Den allmänna standarden på anläggningen kommer snart att förbättras. Vi hoppas att du kommer att besöka oss igen. Vi uppmanar hjärtat - hotellets persona
By Marta Jarosz
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (12/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Realy nice hotel. I will back

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (11/10/2017)

Hotel in die Jahre gekommen - Renovierungsbedürftig
-schlechtes Frühstück - ( Kaffee )

By Марина Моравская
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (10/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Прекрасное месторасположение и отличные специалисты на ресепшн. Номер был бы очень хорош, но... в ванной под умывальником была разбитая на много кусков столешница, которую склеили, но швы необходимо было бы закрасить под цвет столешницы, тогда бы не смотрелось так страшно, на белом кресле было пятно, которое при желании можно было вывести, на подносе под чайником - крошки от предыдущих постояльцев, вместо ложечки для чая пластмассовая палочка с фаст- фуда. Трещина на стене внизу под телевизором, которую тоже легко заделать.. Все это мелочи, они не испортили мне настроения и я с удовольствием ещё раз посетила бы Вашу гостиницу. Но все же желательно, чтобы этих мелочей не было в нашей жизни. С уважением

By Krystian
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (10/10/2017)

Frühstück war gut, nettes Personal

By Schüler
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (09/10/2017)
Date of experience: 10/2017

Alle waren sehr freundlich und hilfsbereit. Am Rührei am Morgen muss noch etwas verbessert werden. Ansonsten alles gut, Parkplatz, Lage, Freundlichkeit. Wir würden wieder einchecken

Lieber Gast,
Vielen Dank für das Feedback, das für uns sehr wertvoll ist. Wir freuen uns, dass unser Aufenthalt bei uns ein Erfolg war. Der Frühstücksvorschlag wurde dem Restaurant gegeben. Wir tun alles, um Mängel zu beheben. Wir hoffen, Sie werden uns wieder besuchen! Wir heißen Sie herzlich willkommen - mit freundlichen Grüßen, die Mitarbeiter des European Hotel
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (29/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Bardzo sympatyczna obsługa w recepcji, czyściutko, blisko do centrum, jednak ponad 300 zł za pokój to trochę drogo we wrześniu.

By Łukasz
Reviewed: 9 years ago (27/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Pokoje wymagają remontu, cena mocno wygórowana jak za standard (wykładzina, łazienki - katastrofa), ale jeżeli płaci się także za obsługę, to cena dobra, a OCENA celująca! W recepcji niesamowicie miłe, pomocne i kompetentne młode osoby. Bywam w wielu hotelach, ale takiej atmosfery jak tutaj brakuje w sieciówkach. Zostałem przyjęty jak gość, a nie obsłużony jak klient w sklepie. Tacy pracownicy to skarb.
Na pewno was polecę!

Szanowny Panie Łukaszu,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Niezwykle miło jest czytać taki komentarz pod adresem obsługi, w ich imieniu bardzo za niego dziękujemy. jest to niesamowita motywacja do dalszej pracy a tacy Goście to skarb dla każdego hotelu Zdajemy sobie sprawę z mankamentów, bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. Wkrótce zaczynamy generalny remont obiektu, a już teraz sukcesywnie remontujemy pokoje. Mam nadzieje, że już wkrótce odwiedzi nas Pan ponownie a zmiany będą zauważalne. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie! Z wyrazami szacunku - Załoga Hotelu Europejskiego