Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 4,359 reviews across 16 portals
By Sandra
50-59 years
Reviewed: 3 days ago (27/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Wir hatten einen wunderbaren Aufenthalt. Das Zimmer war groß und schön. Nur die Lage zur Straße mit Bar unter dem Fenster hat etwas gestört. Mit geschlossenem Fenster und Ventilator ging es dann. Das Personal war superfreundlich und hilfsbereit. Ein Plus dafür, dass rund um die Uhr Getränke und Snacks im Frühstücksraum zur Verfügung standen. Wir kommen wieder :-)

By Lennart Gaverot
70-79 years
Reviewed: 4 days ago (26/07/2025)

Toppen

Hej Lennart,

Tack snälla för betyget. Varmt välkommen tillbaka!

By Ulf Bredby
Family
50-59 years
Reviewed: 5 days ago (25/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Bra. Jättetrevlig personal, mycket bra med fri kaffe och yoghurt/flingor dygnet runt. Bra med tjugonde till kyl och spis, även om vi inte använde det denna gång.

Hej Ulf,

Tusen tack för din fina recension, fint att se att ni trivdes hos oss. Vi förstår att det blir väldigt varmt på rummen när det är så varmt utomhus, det är någonting vi absolut ska förbättra.

60-69 years
Reviewed: 5 days ago (25/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Fantastiskt bemötande av personalen!
Hemtrevlig. Centralt
Mysigt & ombonat.
Prisvärt.
Fungerade mycket bra med delat badrum.
Mitt rum låg in mot bakgården- lugnt

Tack snälla för det fina betyget, så härligt att se att du trivdes hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

60-69 years
Reviewed: 1 week ago (22/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Mycket bra, förutom att det var mycket liv och stök från restaurangerna med bord på trottoaren under fönstret i stort sett två hela nätter. Självklart något som ni inte kan rå för, men pga av värmen och nödvändigheten att ha fönstret öppet skulle en liten rumsplacerad AC ha varit jättebra! Ett tips för ett ännu bättre boende!

Hej,
Tack för din recension. Vi förstår att ljud från gatan kan vara störande, särskilt under varma nätter när fönstret behöver stå öppet. AC är något vi funderat på, och vi tar med oss din synpunkt i vårt fortsatta arbete med att förbättra boendet.

Receptionen
Hotel Hornsgatan
By Lars Jörgen Hellgren
50-59 years
Reviewed: 1 week ago (21/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Bra trevligt bemötande, skön säng, toppen svalkande fläkt i rummet, rent å fint badrum mä fin dusch å ren toalett, jättegod frukost å fika många alternativa pålägg, å Gott kaffe. 🥰

Tack för dina positiva kommentarer, det gör oss mycket glada att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan.
Personalen på Hotel Hornsgatan
Family
30-39 years
Reviewed: 1 week ago (21/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Sehr feines Hotel in guter Lage!

By Aline
30-39 years
Reviewed: 1 week ago (20/07/2025)
Date of experience: 07/2025

I love your Hotel. It’s cozy and I immediately feel welcome. It’s so great that you can have a juice or a water whenever you want during the day. The stuff is amazing every year. They are so helpful and friendly. thank you!

Dear Aline,

Thank you so much for your kind words — they truly warmed our hearts! We're so happy to hear that you feel welcome and cozy with us; that’s exactly the feeling we hope every guest takes with them.

On behalf of all of us — thank you for your trust and kindness. We already look forward to welcoming you back again!

Warmest regards,
Solange - Receptionist
By Peter
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (14/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Gut gelegenes kleines Hotel im Söder. Sehr nettes und hilfsbereites Personal. Frühstück einfach aber sehr gut. Snacks können mitgenommen werden. Zimmer sehr individuell und in unserem Fall groß.

Dear Peter,
Thank you for your kind review, it makes us very happy to hear that you enjoyed your stay with us.

Kind regards,
The staff at Hotel Hornsgatan
By Brume
50-59 years
Reviewed: 3 weeks ago (10/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Très bon séjour hôtel tranquille calme et très bon accueil . Merci

Hej,
Tack så mycket för er fina kommentar! Vad roligt att ni trivdes hos oss och uppskattade rummet, frukosten och det lilla extra under dagen.

Beklagar att fläkten störde er sömn – vi ska självklart se över den.

Härligt att höra att ni är nöjda med vistelsen. Varmt välkomna tillbaka!

Personalen på Hotel Hornsgatan
Back to Top CERTIFICATE what's this?