Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 4,372 reviews across 16 portals
No Public Name
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (05/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Ett varmt mottagande följdes av en härlig och välkomnande vistelse på ert mysiga hotell, som dessutom har ett grymt bra läge! Jag kommer tillbaka, garanterat!

Tack för ditt fina betyg! Det betyder mycket för oss alla som arbetar på hotellet, varmt välkommen tillbaka.

By CHIHAOUI
20-29 years
Reviewed: 4 months ago (04/05/2025)

Superb

Thank you very much for your positive review, we are very happy to see that you enjoyed your stay.

By Marina
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (04/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Mycket nöjd! Kommer igen!

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Vi hoppas att du kommer till oss snart igen och ska göra vårt bästa för att du ska bli lika nöjd vid nästa tillfälle.

No Public Name
Couple
30-39 years
Date of experience: 05/2025

Everything was good. The man at the reception was really helpful. I will book again if I visit Stockholm.

Thank you for your positive feedback, it makes us very happy to hear that you enjoyed your stay with us.
By Marcella Fumei
Couple
50-59 years
Date of experience: 05/2025

Mycket trevligt bemötande och service. Bra rum, rent och fräscht. Lite lyhört, men inget som störde.
God frukostbuffé. Trevligt med fika tillgängligt resten av dagen.
Bra läge med kort promenad till Gamla Stan.

Hej Marcella!
Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du trivdes hos oss och uppskattade både bemötandet, rummet och frukosten. Vi är glada att det lilla fikabordet uppskattades – det är en favorit bland många gäster. Varmt välkommen tillbaka!
By Sofie
40-49 years
Date of experience: 05/2025

Rent och centralt, trevlig personal.

Hej Sofie!
Tack för dina positiva kommentarer, det gör oss mycket glada att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan.
By Nina Matijaš Česen
Family
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (02/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Simpatičen majhen hotel z dobro lokacijo. Zelo prijazno in ustrežljivo osebje. Zajtrk odličen.

Thank you very much for your positive review, we are very pleased to hear that you enjoyed your stay. Especially, we appriciate to see that you enjoyed the service from our staff and our options for breakfast.

We hope to see you soon again.

By あーちゃん
20-29 years
Reviewed: 4 months ago (01/05/2025)

とてもスタッフが親切で、ご飯も飲みものも取り放題で立地もよく素晴らしかったです。

Hello,
We are so happy to hear that you enjoyed your stay with us.
Hope to see you soon again.

Kind regards Christian
By Margareta Eriksson
Friends
70-79 years
Reviewed: 4 months ago (30/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Allt väl

Hej Margareta,

Tusen tack för det fina betyget, fint att se att ni trivdes hos oss! Det var så trevligt att ha er här. Varmt välkommen tillbaka!

Ida
By Maria
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (29/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Ett prisvärt och mysigt hotell med bra läge. Jag gillar den lite äldre stilen. Frukostbuffén hade allt man kan önska sig. Jag återkommer gärna.

Hej Maria,
Tack snälla för den fina recensionen. Underbart att se att du trivdes hos oss! Varmt välkommen tillbaka!

Ida
Reception
Back to Top CERTIFICATE what's this?