Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 4,337 reviews across 16 portals
By Märta Antonsen
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (01/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Hotellet motsvarade våra förväntningar utifrån den förhandsinformation som gavs. Hade uppskattat glas och vattenflaska på rummet, annars bra.
Hälsningar, Märta

Hej Märta!
Vi är mycket glada över att se att ni trivdes så bra hos oss på hotellet, tack för ditt positiva omdöme.
Jag har även noterat ditt önskemål om att glas och vattenflaska ska placeras ut på rummen, det ska vi se om vi kan ordna till er nästa vistelse.
Varmt välkomna tillbaka!

By Elin Nordmark
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (27/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Jag är väldigt nöjd med vistelsen trots störning sent på kvällen av nattklubben i huset. När jag nämnde det vid utcheckning erbjöd ni mig återbetalning av halva rumspriset, vilket var väldigt generöst och trevligt! Rummet var rent, enkelt och sängen skön!

Jag kommer gärna åter men kanske i ett rum som inte vetter mot innergården.

Hej Elin,
Tusen tack för det fina omdömet! Vi blir väldigt glada att höra att du trivdes hos oss trots att du blev störd av musiken. Du är varmt välkommen tillbaka igen!

Ida
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (26/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Kiva paikka, todella hyvällä ja huomioonottavalla palvelulla.

Dear Pyry,
Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you enjoyed the place and appreciated our attentive service. Hope to see you again soon.

Kind regards,
Nat
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (26/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Parfait comme d'habitude .

Dear guest,
Thank you for your positive feedback, it makes us very happy to hear that you enjoyed your stay with us. It is always a pleasure having you here!

Kind regards,
The staff at Hotel Hornsgatan
By Per
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (25/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Enkel, rent hotell med bra läge och hjälpsam personal!

Hej Per!
Tack för ditt positiva omdöme, det glädjer oss att se att du trivs så bra på vårt hotell.
Varmt välkommen tillbaka till oss!

By Ulrika
Family
Date of experience: 02/2025

Ett familjärt hotell med bra stämning. Trevligt med möjlighet att dricka te och kaffe i frukostrummet under hela dagen. Generöst med frukt och kaka. Under tiden vi bodde på hotellet var det mycket lugnt och tyst.

Hej Ulrika!
Tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att veta att du trivdes så bra hos oss.
Vi önskar också att fler av våra rum hade privat badrum, det är ju ursprungligen lägenheter som är ombyggda för hotellverksamhet. För oss som företag är det dessvärre en för hög kostnad att bygga om/bygga till badrum till fler rum. Men det kanske skulle gå i framtiden.
Varmt välkommen tillbaka till oss!

By Johanna
Date of experience: 02/2025

Lovely stay at your hotel. Recommended to a friend already.

Hello,
Thank you for your positive feedback.
We lok forward to see yoou again soon.
By Lasse T

Trivsamt och familjärt!

Tack för ditt mycket positiva omdöme, det är alltid lika trevligt när ni kommer tillbaka till oss!
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (23/02/2025)

Mycket trevlig

Tack för dina positiva kommentarer, det gör oss mycket glada att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan.
Nat
Business
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (21/02/2025)

Great

Ida,

Thank you for your positive feedback.
We look forward to see you soon again.

Kind regards Christian
Back to Top CERTIFICATE what's this?