Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 3,900 reviews across 17 portals
By Claes
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (09/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Perfekt litet hotel! Trevlig personal.

Family
Date of experience: 11/2024

Bra läge, trevlig personal. Fint med tillgång till te och kaffe. Kallt och dragit rum. Svårt att komma in på ena sidan sängen (två enkelsängar ihop), för trångt.

Kära gäst,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada att du uppskattade vissa aspekter av din vistelse. Vi beklagar eventuella besvär och försäkrar dig om att din feedback är viktig för oss. Vi hoppas få möjligheten att välkomna dig tillbaka och erbjuda en förbättrad upplevelse i framtiden!

Personalen på Hotel Hornsgatan
Friends
Date of experience: 11/2024

Man känner sig hemma. Fint bemötande.

Kära gäst,

Tack för den fina recensionen. Vi är så glada över att du trivdes hos oss och hoppas att vi ses snart igen!

Personalen på Hotel Hornsgatan
Date of experience: 11/2024

Muy buen lugar, el servicio excelente, todo el equipo muy amable.

Dear Guest,

Thank you for your feedback. We are thrilled to hear that you found our place satisfactory and appreciated the hospitality of our staff!

Kind regards,
Ida
Reception
Date of experience: 11/2024

Very nice experience. I deliberately chose a small hotel near the busier city center. Don't expect a fully fledged big-name chain hotel here! It's located in a residential building and is closer to a bed&breakfast place. Rooms are small, so chose wisely if you want to spend a lot of time in it. But if you're looking for a place to sleep well and have a decent breakfast, this is excellent.

By Shayan Balali
30-39 years
Reviewed: 2 weeks ago (07/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Nice and clean rooms, well equiped. Very good location in Stockholm.

By Mats Holmberg
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (05/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Bra boende m bästa läge.
Stora rum m bra sängar o sängkläder. Tyst o lungt i huset. Bra låssystem. Fint m tillgång till pentry.
Fantastisk personal.
Trånga badrum. Enkel frukost. Priset ngt i överkant.

Hej Mats,

Tack så mycket för din fina recension och för att ni valde att bo hos oss, vi är glada att höra att ni uppskattade er vistelse här hos oss! Det var så trevligt att ha er här. Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Ida
Reception
By Lennart
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (04/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Lugnt, avslappnat, otroligt bra service, fräscht samt god frukostbuffé

By Marcus Johansson
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (03/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Mycket nöjd. Jag saknade var vattenglas på rummet bara, men det gick ju att hämta i köket.

By Franziska
Alone
30-39 years
Reviewed: 3 weeks ago (02/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Das Zimmer war sehr sauber und gemütlich. Auch das Gemeinschaftsbad war sauber. Ich fand es schön, dass es ein komplettes Badezimmer mit Dusche, WC und Waschbecken zum Abschließen gab. Ich habe mich wohl gefühlt. Eine Mischung aus Hotel und Hostel für Personen, die trotzdem Privatsphäre und ein privates Zimmer wollen. Das Frühstück war lecker und die Mitarbeiter waren aufmerksam, sodass immer alles vorhanden war. Ich hab wohl gefühlt.

Back to Top CERTIFICATE what's this?