Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo
91%

"Very satisfied"

Based on 4,432 reviews across 16 portals
30-39 years
Reviewed: 3 weeks ago (11/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Otroligt nöjd. Väldigt bra hotell. God frukost jättefint rum trevlig service kommer gärna igen.

Hej,
vad glada vi blir att höra att du trivdes att bo hos oss.
Hoppas vi ses igen !

Vänliga Hälsningar
Christian Hotel Hornsgatan
By Fredrik
70-79 years
Reviewed: 3 weeks ago (10/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Enkelt och prisvärt. Väldigt trevligt mottagande och pluspoäng för frukost och möjligheten att ta en kaffe eller te i matsalen dygnet runt. Bra läge också med närheten till tunnelbana. Mycket nöjd med min vistelse.

Tusen tack för din fina recension, Fredrik! Så härligt att se att du hade en bra vistelse hos oss.
Varmt välkommen tillbaka!

By Julia
30-39 years
Reviewed: 3 weeks ago (10/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Very nice Hotel and good breakfast! Reception staff was not (as they had said) reachable in the late evenening, but everything worked very fine. I would absolutely recommend staying there!

Dear Julia,

Thank you for your kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay and our breakfast. We sincerely apologize that you were unable to reach us in the late evening. We do have 24/7 phone service, so we will look into what might have gone wrong to ensure this does not happen again. Thank you for letting us know and we hope to welcome you back in the future!

Kind regards,
Family
60-69 years
Reviewed: 3 weeks ago (09/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Sehr freundliches Personal. Gutes Frühstück und Zwischenverpflegung. Sehr gute Lage.

Dear Edith,
Thank you for your feedback. We are glad to hear that you appreciated our staff, breakfast options, and location. We look forward to welcoming you again.

Kind regards,
50-59 years
Reviewed: 3 weeks ago (08/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Tyvärr var det ett väldigt lyhört rum med bullriga grannar i lägenheten ovanför och från rummet bredvid hördes i stort sett varje ord i hotellgästernas samtal. Annars tycker jag det är ett fint hotell med bra standard, bra läge och mycket trevlig personal.

Helene,
Tråkigt att höra att du stördes av granna och närliggande gäster.
Vi ska göra vårt yttersta för att du ska få en bättre upplevelse nästa gång.

Vänliga Hälsningar
Receptionen
By Joel Olthed
Business
50-59 years
Reviewed: 3 weeks ago (06/11/2025)

Mysigt
Trevlig service
Bra frukost, gott kaffe, stort utbud
Bra säng
Coola posters på väggarna

Hej Joel,

Tack snälla för den positiva recensionen, så fint att se att du trivdes hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

By Lotta
70-79 years
Date of experience: 11/2025

Det är som att hemma hos en vän. Mysigt, omhändertagande och hemtrevligt. Jag väljer alltid Hornsgatan när jag besöker min tidigare hemstad ❤️

Hej Lotta,
Tack för ditt fina omdöme! 💛 Det gläder oss verkligen att du upplever Hornsgatan som mysigt och hemtrevligt. Välkommen tillbaka när som helst.

Business
Date of experience: 11/2025

Ok. plus för tyst rum. minus på frän lukt

Hej Rickard,
Tack för din feedback och för att du valde att bo hos oss. Vi är glada att höra att du uppskattade det tysta rummet. Vi beklagar verkligen att det förekom en obehaglig lukt. Vi ser över detta för att förbättra upplevelsen för våra gäster.

By Pia östryd
60-69 years

Bra

Hej Pia,

Tack för ett positivt omdöme.
Hoppas vi ses igen !

Christian
Hotel Hornsgatan
Family
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (02/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bra läge och fint rum. God frukost.

Hej,

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du gillade vårt läge, rummet och frukosten.

Reception
Back to Top CERTIFICATE what's this?