Hotel Hornsgatan hotel logohotel logo

Based on 3,907 reviews across 17 portals
By Lennart
Couple
60-69 years
Reviewed: 3 weeks ago (04/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Lugnt, avslappnat, otroligt bra service, fräscht samt god frukostbuffé

By Marcus Johansson
Couple
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (03/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Mycket nöjd. Jag saknade var vattenglas på rummet bara, men det gick ju att hämta i köket.

By Franziska
Alone
30-39 years
Reviewed: 3 weeks ago (02/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Das Zimmer war sehr sauber und gemütlich. Auch das Gemeinschaftsbad war sauber. Ich fand es schön, dass es ein komplettes Badezimmer mit Dusche, WC und Waschbecken zum Abschließen gab. Ich habe mich wohl gefühlt. Eine Mischung aus Hotel und Hostel für Personen, die trotzdem Privatsphäre und ein privates Zimmer wollen. Das Frühstück war lecker und die Mitarbeiter waren aufmerksam, sodass immer alles vorhanden war. Ich hab wohl gefühlt.

Friends
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (02/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Ein süßes, kleines Hotel mit freundlichem, engagierten Personal. Die Zimmer ruhig und gepflegt, Betten sehr weich, aber sauber und bequem. Gemeinschaftsbad war meistens frei und stressfrei. Frühstück ist liebevoll anferichtet und Fika den ganzen Tag über verfügbar. Lage ist top: Bus hält kurz vor der Tür und man ist mitten drin im lebendigen Leben vom Stadtteil.

Dear Daniela,
Thank you for your very nice review. We are happy to hear that you enjoyed your stay, and especially the staff, the location and the breakfast. Welcome back!

Kins regards,
Hanna
Reception
By Soly Erlandsson
Friends
80+ years
Reviewed: 3 weeks ago (30/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Vänlig atmosfär och hemtrevligt. God frukost.

Hej Soly!

Tack för din fina review. Det glädjer oss att höra att du tyckte hotellet var hemtrevligt och att frukosten var god. Varmt välkomen tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Personalen på Hotel Hornsgatan
Business
60-69 years
Reviewed: 3 weeks ago (30/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Gammalt hus med charm! Fräscht renoverat mycket trevlig personal med ett gott bemötande.

Tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att du trivdes så bra hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Personalen på Hotel Hornsgatan
Alone
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (27/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Väldigt mycket för pengarna! Mysigt rum, jättetrevlig personal, trivsamt, lugnt, rent och superfin frukost. Det enda som var synd var att jag inte bokade två nätter på en gång. Men jag visste inte det då. Förstår varför det var fullbokat sen, jättebra hotell!

By Magnus
Business
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (27/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Alltid en trevlig upplevelse att bo hos er. Services är personlig. Det är alltid välstädat. När det gäller andra gäster så kan jag, som bott på hotellet ofta, konstatera att de som klientel är artiga, trevliga och skötsamma i de allra flesta fallen. Det betyder mycket för att störande ljudnivåer eller nerstökning av gemensamhetsutrymmen ska undvikas. Pris-prestandaförhållandet är outstanding. Går det att hitta dessa rumspriser någon annan stans i centrala Stockholm med dessa gästbetyg?

Family
60-69 years
Reviewed: 4 weeks ago (26/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Bra och god omgivning, rum kanske i minsta laget

Family
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (26/10/2024)

Very good.

Back to Top CERTIFICATE what's this?