Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Camil
Family
30-39 years
Date of experience: 05/2025

Nöjd då vi bara var ute efter någonstans att sova till överkomligt pris. Önskat bättre frukost.

By Anders Axelsson
Date of experience: 06/2025

Trevligt hotell med trevligt bemötande
av personalen.
Hotellet ligger perfekt, nära till allt.
Bra parkering som låg precis utanför.
En liten grej: en skrapa i duschen vore bra.

40-49 years
Date of experience: 06/2025

Väldigt bra! Enkelt men nära till allt.

Group

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Maria
Date of experience: 05/2025

Vi är nöjda. Hotellet har mycket bra läge och är prisvärt.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Birgit Erika
Group
Date of experience: 05/2025

Vi hadde to fine kulturelle dager i Göteborg hvor vi ikke hadde vært på lenge. Kan absolutt anbefale hotellet ikke minst for beliggenheten

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
By Marja Kyyhkynen
Alone
80+ years
Reviewed: 2 weeks ago (30/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bekväm, prisvärd, gemytlig, trevligt gammaldags - jag trivdes!

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria
By Margareta Haag
Business
80+ years
Reviewed: 2 weeks ago (28/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Jättetrevligt hotell med bra ytor för att "bara vara" då man har litet tid över. Trevlig personal och fint med parkeringsplats utanför hotellet. Vi är nöjda - men hade önskat varma ägg och nygjord äggröra..... och riktig juice till morgonkaffet. Tycker om att kunna ta en frukt på vägen in/ut. Gör dagen bättre!

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?