Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,011 reviews across 9 portals
Alone
50-59 years
Reviewed: 4 days ago (21/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Ni kör med madrasskydd som har en plast sida. Det gör sängen väldigt varm när man ligger i den.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi ska kolla över madrasskyddet. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Group
30-39 years
Reviewed: 4 days ago (21/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Överlag positiv, snabb in- och utcheckning. God frukost.

Rummet blir dock väldigt instängt varma dagar, dessutom luktade det starkt av parfym flertalet gånger när jag kom in i rummet, vilket var obehagligt. Så en bättre ventilation skulle vara önskvärt och kanske en uppmaning både till personal och gäster att inte använda starka parfymer.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Va kul att ni uppskattade våran frukost. Vi ber om ursäkt för att det luktade parfym på rummet, vi ska absolut ha det i åtanke. Vi hoppas att få välkomna er åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Family
40-49 years
Reviewed: 1 week ago (17/07/2025)

Ok räcker

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
By Camilla Källström
Alone
60-69 years
Reviewed: 1 week ago (17/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Vistelsen var bra men inte så handikapvänligt många trösklar och in och utgång fick ringa länge innan ni kom och öppnade skulle behövt 2 st vägguttag till det är ju många saker att ladda nuförtiden tom hörapparaterna.
Annars trivdes jag bra hos er
Önskar er en skön sommar

Tack så mycket för er recension! Tyvärr så har vi inget direkt handikappanpassat rum, det är bra att meddela i förväg i så fall så kan vi ordna ett rum som är lite bättre utan så många trösklar. Va kul att ni trivts bra utöver det. Vi hoppas att se er på återseende igen och önskar er en trevlig sommar! Med vänliga hälsningar Maria
50-59 years
Reviewed: 1 week ago (15/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Trevlig personal, bra frukost, fyller på ofta och plockar hela tiden. Trevligt rum.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
Business
20-29 years
Reviewed: 2 weeks ago (14/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Guest has not commented on review

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to read that you enjoyed everything. Kind regards Maria
70-79 years
Reviewed: 2 weeks ago (13/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Fantastisk frukost. Kaffe i både mellan- och mörkrost - vilken omtanke! Sköna sängar. Trivsam och ombonad miljö

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi blir så glada att ni tyckte så bra om våran frukost och att sängarna var sköna. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
70-79 years
Reviewed: 2 weeks ago (12/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Vi är återkommande gäster och hade som alltid en mycket bra upplevelse

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart igen!
Vänliga hälsningar, Maria
By Eva Steffen
Friends
70-79 years
Reviewed: 2 weeks ago (11/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Guest has not commented on review

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Family
40-49 years
Reviewed: 2 weeks ago (11/07/2025)
Date of experience: 07/2025

God opplevelse, god service. Ekstra pluss for tilgjengelig vann, både med og uten bobler ved resepsjonen.

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria
Back to Top CERTIFICATE what's this?