Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
Friends
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (12/08/2023)

Bra

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar, Mikaela - Hotel Lorensberg
By Ann
Group
Date of experience: 08/2023

Måste bara säga att ni har jättetrevlig personal.

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse! Härligt att du tyckte om den service mina kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart återseende! Med vänliga hälsningar, Mikaela - Hotel Lorensberg
Date of experience: 08/2023

Jag har bott hos er vid flera tillfällen och det är helt okej men nu börjar toalett/dusch bli slitet. Svarta fogar i plastmattan på golvet och sprucken toalett. Även ventilationen behöver nog en översyn då rummet luktade unket när vi kom. Det hjälpte att vädra ordentligt men det känns inte riktigt fräscht. Och nu kostar ett rum hos er lika mycket som hos de större och nyare hotellen.

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Vi uppskattar all feedback vi kan få då det hjälper oss att nå 100% gästnöjdhet, vilket vi strävar efter dagligen. Vi är väl medvetna om att vissa rum och utrymmen skulle behöva lite extra kärlek och vi är i gång med olika renoveringsprojekt. Jag vidarebefordra dina synpunkter till ansvarig medarbetare. Angående prissättningen så tillämpar vi flexibel prissättning, vilket innebär att tillgång och efterfrågan styr våra priser. Priset ökar därav under större evenemang, som vid ex konserter på Ullevi.
Återigen tack för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Johanna - Hotel Lorensberg
By Erik
Date of experience: 07/2023

Totalt sett et lite og hyggelig hotell.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Johanna - Hotel Lorensberg
Date of experience: 08/2023

Guest has not commented on review

Date of experience: 08/2023

Ett mycket trevligt och familjärt hotell med centralt läge

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din fina feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Johanna - Hotel Lorensberg
By Stig
30-39 years
Date of experience: 08/2023

Veldig flott hotell , sentralt i Gøteborg. Hotellet ser veldig fint ut utenfra og rommene var sjarmernede

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Johanna - Hotel Lorensberg
By Camilla
Date of experience: 08/2023

Jättetrevligt och enkelt hotell med bra läge. Lätt att få parkering. Mjuka omslutande sängar. Vänlig personal. God frukost.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Johanna - Hotel Lorensberg
By Bengt-Göran Johansson
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (06/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Guest has not commented on review

40-49 years
Reviewed: 3 years ago (06/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Jättemysig. Mycket trevlig personal och fin frukostbuffe. Rummet hade en jättefin tapet.

Tack så mycket för dina vänliga ord och värdefull feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar, Johanna - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?