Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (27/07/2023)

trevligt personal

Tack för din recension! Underbart att ni trivdes med vår personals bemötande. Hjärtligt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Alone
Reviewed: 3 years ago (26/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Riktigt prisvärt hotell för alla oss som önskar ett basalt boende. Allt man behöver finns att tillgå. Mycket nöjd!

Vilket toppenbetyg! Härligt att ni gillade att bo hos oss och att allt var till belåtenhet. Varmt välkommen åter framöver! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (25/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Guest has not commented on review

By Anette
Family
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (25/07/2023)

Alla är så trevliga & glada . Massa plus & kommer komma tillbaka flera ggr

Tack så mycket för din värdefulla feedback! Att ni vill komma tillbaka är det finaste betyg vi kan få och det värmer oss allihop ända in i hjärtat. Vi tackar tusenfalt och ser fram emot att få välkomna er tillbaka till oss igen! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Simek
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (24/07/2023)

Sehr nettes und hilfsbereites Personal

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Aufenthalt ganz zufrieden sind. Toll, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben und dass Sie die Freundlichkeit unserer Kollegen genossen haben! Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch in der Göteborg. Viele Grüße, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Friends
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (22/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Jag tycker det är stor skillnad på standard mellan era rum. Jag "lurade ner" en väninna som kom ner dagen efter mig och jag var glad att det var hon som fick det finaste rummet av oss 2. Tycker också att era rum är väldigt dyra när det är konsert och även annars. Jag var på konsert i Köpenhamn i höstas och då bodde vi på SKT Anna nere i Nyhamn och det hotellet är jättefint och kostade "bara" 1900 svenska kronor per natt och det är ett jättefint hotell bara 5 min från Nyhamn. Förra sommaren bodde jag hos er när jag var nere och lyssnade på Håkan Hellström och då var det rummet bättre än det som jag fick denna gång. Möblerna oc h även inredningen var skamfilad och färgen var avnött på både fåtölj och dörrkarm. Det som man kan klaga på ang frukosten är att det inte finns någon handsprit längre. jag frågade personalen som sa att man inte får ha det när man är ett miljövänligt hotell. Tycker det lät jättekonstigt för ni hade ju handsprit ute vid receptionen. Men det löste sig för mig för jag åkte upp till mitt rum och hämtade min egen handsprit

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Ibrahim
20-29 years
Reviewed: 3 years ago (22/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Guest has not commented on review

Friends
20-29 years
Reviewed: 3 years ago (20/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Henkilökunta oli oikein avuliasta ja ystävällistä. Aula-alue oli mukava ja siellä tarjoiltu valmis kahvi ja tee hyvä lisä. Huone oli erinomaisen hyvin siivottu ja vanhasta rakennuksesta selkeästi huolehditaan hyvin. Sai toivomaan että olisimme olleet Göteborgissa useammankin yön.

Kiitos palautteestanne! Mukava kuulla, että viihdyitte! Tervetuloa uudelleen Hotel Lorensbergiin!
Ystävällisin terveisin,
Marie Front Desk / Hotel Lorensberg
By Daniel
30-39 years
Reviewed: 3 years ago (19/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Trevlig personal, mysigt hotell och rummet hade högt i tak och var rymligt (superior). Trevligt att det fanns kaffe och kaka att ta när man behagade och lånet av cyklar var perfekt.

Vilket toppbetyg! Underbart att ni trivdes med vår personals bemötande. Hjärtligt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Carina
Family
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (18/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Mycket trevlig och tillmötesgående personal.
Mycket bra frukostbuffé.
Mysigt hotel med kollektivtrafiken nära.
Inget att klaga på kan varmt rekommenderas.
Vid vårt nästa Göteborgs besök är hotel Lorensberg prio ett.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?