Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Alone
80+ years
Date of experience: 07/2023

Mycket bra!

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Eva
Date of experience: 06/2023

Har bott många gånger hos er och det är vårt favorithotell, mycket pga alltid trevligt bemötande, litet och personligt och väldigt bra läge!

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By erling
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (04/07/2023)

40-49 years

Date of experience: 06/2023

Ett mycket gästvänligt boende med god service och trevligt bemötande.
Rent och fräscht.
Extra plus för vatten och kaffe som finns tillgängligt i allrummet nere vid receptionen.
Lite minus för att rummet blev lite kvavt och kvalmigt med stängda fönster. Ventilationen är inte den bästa. Och att sova med öppet fönster mot gatan, med alla ljud därifrån, stör sömnen.

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Roligt att höra att ni hade en trevlig vistelse.
Vi är medvetna om att rummen nu under denna de varma sommarmånaderna är ett problem. Vi tittar på en lösning för framtiden, tills dess finns det en fläkt i alla rum. Ni är varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Friends

By Stefan Sandell

Trevlig och bra vistelse

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Friends

By Jan och Monika Lindgren
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (01/07/2023)
Date of experience: 06/2023

Mycket bra som alltid! Vi har bott hos er många gånger.

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?