Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
60-69 years
Date of experience: 06/2023

Mycket trevligt och mysigt hotell!
Perfekt läge

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Family

By Eva Swaving
60-69 years
Date of experience: 06/2023

Mycket bra frukost med gott glutenfritt fröbröd! Trevligt och lugnt rum med tekokare!

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Christian Fridh

Bra

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Anna-Lena
Date of experience: 06/2023

Helhetsintryck och service och miljön toppen. Lite nya ytskikt och fräschare badrum, samt AC och det blir ännu bättre.

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Vi uppskattar all feedback vi kan få då det hjälper oss att nå 100% gästnöjdhet, vilket vi strävar efter dagligen. Vi är väl medvetna om att vissa rum och utrymmen skulle behöva lite extra kärlek och vi är i gång med olika renoveringsprojekt. Samtidigt ligger hotellet i en gammal byggnad, vilket är en del av vår charm, så vi vill även behålla det autentiska. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Jonas Hallström
Group
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (26/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Helt ok. men rummen inte topp.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Överlag har vi inte lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar, vilket vi beklagar. Vi vore väldigt tacksamma om du skulle kunna tänka dig att maila oss och utveckla dina synpunkter. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det vore intressant om du kunde dela med dig av dina tankar gällande vad som saknades för att din vistelse skulle räknas som en fullpoängare. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa dig välkommen tillbaka i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (25/06/2023)

By Lars
Family
30-39 years
Date of experience: 06/2023

Överlag var det bra, men det var väldigt varmt på rummet skulle vara bra med bättre möjlighet att reglera temperaturen

Tack för att ni tog er tid att ge oss er feedback! Vi är medvetna om att rummen nu under denna de varma sommarmånaderna är ett problem. Vi tittar på en lösning för framtiden, tills dess finns det en fläkt i varje rum. Ni är varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Kent
40-49 years

Guest has not commented on review

Back to Top CERTIFICATE what's this?