Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
By Mario
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (23/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Albergo in posizione comoda per l'autobusbus dall'/all'aeroporto.Quartiere tranquillo e vicino al centro ed a parecchi ristoranti di varia gamma. Personale molto gentile e collaborativo. Sicuramente ci ritornerei se necessario per un'altra visita in Goteborg.

Grazie per aver dedicato del tempo per scrivere di noi ed é stato bello leggerlo. Siamo molto contenti di sapere che le e´piaciuta la location e la nostra colazione. Siete sempre i benvenuti. Best regards, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (22/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Lungt och mycket trevligt hotell, nära läge till nöje.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Business
Date of experience: 05/2023

Nära till allt...

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Ola
Date of experience: 06/2023

Alltså rum med kylskåp har jag inte stött på ja det är evigheter sen! Kanon med kalla drycker! Rummet va helt perfekt! Personalen supertrevlig! Frukosten underbar! Kaffet jättegott! Det kan inte bli bättre MVH Ola!!!

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Date of experience: 06/2023

Guest has not commented on review

Alone
70-79 years
Date of experience: 06/2023

Guest has not commented on review

30-39 years
Date of experience: 06/2023

Trevligt hotell med trevlig personal. Fantastisk frukost och supermysigt att kunna sitta ute på innergården.

Den enda nackdelen var värmen på rummet.

Tack för att ni tog er tid att ge oss er feedback och ert fina omdöme! Vi är medvetna om att rummen nu under denna de varma sommarmånaderna är ett problem. Vi tittar på en lösning för framtiden. Härligt att höra att allt annat var till belåtenhet. Ni är varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Jenny och Tony
40-49 years
Date of experience: 06/2023

Mycket trevligt hotell och personal. Det som inte var så bra var att rummet blev extremt varmt. Lösningen med en fläkt räckte inte riktigt till. Fönster mot innergården hjälpte inte heller. AC på rummen vore en bra investering. Blir ändå ett bra betyg eftersom allt annat var jättebra.

By Urban söderström
Date of experience: 06/2023

Vi är mycket nöjda med er. Andra gången vi är hos er,men inte sista.

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Megan
Alone
20-29 years
Date of experience: 06/2023

Toujours un plaisir de séjourné dans l'hôtel, bien situé, prix normal

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Mikaela/Receptionen
Back to Top CERTIFICATE what's this?