Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,163 reviews across 9 portals
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (02/05/2023)

Alone
50-59 years

70-79 years

Date of experience: 04/2023

Mycket trevligt bemötande, hotell bra placerat.

Så härligt att du gillar vårt trevliga läge med både fina omgivningar och närhet till allmänna kommunikationer. Ännu roligare att höra är såklart att min kollega i receptionen tog väl hand om dig, precis som det ska vara. Vi hoppas på att få välkomna dig tillbaka till oss snart igen! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Date of experience: 04/2023

Mycket trivsamt och framförallt centralt läge.

Tack för din recension och toppbetyget! Vad kul att ni gillade hotellets läge och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Business

Bra

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
70-79 years
Date of experience: 04/2023

Trevligt hotell med fin gammaldags interiör .

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg

No Public Name
Reviewed: 3 years ago (28/04/2023)

By Ann-louise
Friends
60-69 years
Reviewed: 3 years ago (27/04/2023)
Date of experience: 04/2023

Super trevligt hotel med trevlig o service inriktad personal med ett leende på läpparna. Rent o snyggt i rummen o en fantastiskt god frukost

Tack för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin dag och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?