Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,144 reviews across 9 portals
Friends
40-49 years
Date of experience: 11/2025

Stort luftigt rum kanske inte det roligaste badrummet. Frukosten var väldigt god och mycket att välja på dock väldigt trångt när det var mycket folk. Överlag ett mysigt hotell med bra läge.

Tack för ditt omdöme! Roligt att ni trivdes så bra hos oss. Vi beklagar att det kändes trångt i frukosten. Under fullbelagda dagar så är det många som vill äta frukost samma tid, vilket vi försöker styra med hjälp av våra slottider. Vi öppnar även upp extra frukostmatsalar. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria
Couple
Date of experience: 11/2025

Tyst och skönt men tyvärr denna gång var det mycket kallt på rummet. Satte på elementet så det ordnade sig. Bra frukost och kaffe och kaka 🍪 i foaljen

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Va bra att det ordnade sig så att ni kunde få ett element på rummet. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Ulla-karin Cannervik
Couple
Date of experience: 11/2025

Trivsamt och familjärt hotell med allt vi behöver!

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
By Tomas
Date of experience: 11/2025

Det bästa hotellet i Göteborg trevlig personal och en jättebra frukost

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
60-69 years
Date of experience: 10/2025

Bra men äggröran för laktos, smakade inget. Saknar äkta juice och ingefärashots. Saknar också duschcreme, bodycreme i småflaskor.

Tack för att ni tagit er tid att ge oss ett betyg! Vi ska undersöka vad som har hänt med äggröran för den brukar vara välkryddad. Hemmagjord ingefärsshots brukar vi alltid erbjuda så vi behöver undersöka varför detta saknades då ni bodde hos oss. Småflaskor med duschcreme samt body lotion är dessvärre inte förenligt med vår hållbarhetspolicy. Varmt välkomna åter till oss framöver!
Med vänlig hälsning, Camilla Hannen / HOTEL LORENSBERG
By Pär
Date of experience: 10/2025

Ett litet trevligt hotell med hjälpsam och trevlig personal.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Sylvia Persson
Alone
Date of experience: 10/2025

Som alltid: mycket nöjd med er vänlighet och fullservice. Gästen som vill ha Hästensängen (rum 558) med dubbla madrasser + kunna välja mellan "vinter-och-sommartäcke". Personligt, vackert inrett hotell med fina väggmålningar. Ingen tråkig "hotellkedja". Härlig frukost i mysiga lokaler. Ändra inget! Samma personal i alla år=fint betyg att de stannar. Bara rosor till er alla.

Tack åter igen för din gulliga recension! Vi är så glada att du trivs hos oss. Vi ser fram emot ditt nästa besök! Med vänlig hälsning, Camilla /HOTEL LORENSBERG
Business
70-79 years
Reviewed: 5 months ago (02/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Lorensberg ist sehr gemütlich, es herrscht eine freundliche Atmosphäre. Ich finde auch sehr sympathisch, dass das ganze Hotel noch ein wenig altmodischen Charme ausstrahlt, während viele Hotels heute sehr nüchtern und kalt wirken. Mein Zimmer war extrem ruhig, was für einen Musiker sehr wichtig ist.

Thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg. Best regards, Maria
Group
80+ years
Reviewed: 5 months ago (01/11/2025)

very good

By Iurii Golubinka
Business
40-49 years
Reviewed: 5 months ago (01/11/2025)

Perfect

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria
Back to Top CERTIFICATE what's this?