Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,165 reviews across 9 portals
By Stina Knutson
40-49 years
Date of experience: 02/2023

Ett mycket trevligt hotell! Rummet var rent och välstädat, frukostbuffén var god och med ett stort urval. Det bästa var personalen som allihop var väldigt trevliga och hjälpsamma!

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva dessa generösa rader om hotellet, det blir vi väldigt glada för!
Härligt att du har haft en bra vistelse här.
Varmt välkommen tillbaka till Hotel Lorensberg!
Kerstin - Receptionen
By Ronny Norgren
Friends
Date of experience: 02/2023

Mycket bra och mysigt och jättetrevlig personal

Så trevligt att läsa denna supefina recension!
Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka!
Kerstin - Hotel Lorensberg
Date of experience: 02/2023

Det har varit en fin långhelg för oss! Framförallt, vill jag ge personalen i receptionen en eloge, för mycket trevligt bemötande jag hade ju gjort ett misstag, vid bokningen, så vi kom en dag för tidigt. Bokningen ändrades, och vi fick vårt rum! Atmosfären på hotellet är jättefin. Trevligt med möjlighet till kaffe o god kaka under dagen. Vi har bott här flera gånger, och vi kommer att göra det igen!

Stort tack för dessa varma rader. Det var toppen att det gick att lösa, en lättanad för oss alla såklart.
Ett äldre hotell med anor skänker en härlig atmosför speciellt när det genomströmmas av så mycket trevliga människor.
Välkomna tillbaka!
Kerstin - Receptionen
By Erik
20-29 years
Date of experience: 02/2023

Grym, mycket nöjd! Rekommenderar starkt om man drar ner till Göteborg!

Kära gäst, tack för denna grymma rekommandation, det glädjer oss verkligen.
Hjärtligt välkommen tillbaka till oss!
Kerstin - Hotel Lorensberg

By Ulf Håkansson
Date of experience: 02/2023

Jag är mycket glad att jag kan bo på ert hotell. Lätt att komma till er, bra parkering till bilen och god frukost.
Det viktigaste en mycket trevlig personal.
Hälsningar
Ulf Håkansson

Vilket toppenbetyg! Härligt att ni gillade att bo hos oss och att allt var till belåtenhet. Varmt välkommen åter framöver! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Date of experience: 02/2023

Vi kommer absolut att se detta som vårt logi när vi besöker Göteborg igen som ett prisvärt alternativ.
Det enda att ha synpunkt på är parkering en. Personalen jättetrevlig och glimt i ögat

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse och för ditt fina betyg! Vi är glada att ni trivdes med vår personals bemötande. Varmt välkomna åter! Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Business

By Per

By Inga-Lill Thelander
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (05/02/2023)
Date of experience: 01/2023

Trevligt hotell, men saknade att jag inte blev uppmärksammad på något sätt eftersom jag fyllde 75 år när jag var där.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg och stort grattis i efterskott! Vi beklagar att vi missade din födelsedag när ni bodde hos oss. Vi brukar uppmärksamma gäster med stora födelsedagar (i mån av tillgång), men i detta fall verkar det som att informationen inte har nått vår reception. Förhoppningsvis hade ni ändå en trevlig födelsedagshelg hos oss! Ni är varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!
Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?