Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,167 reviews across 9 portals
Date of experience: 10/2022

Bara bra!! Väldigt trevligt och en härlig frukost! Underbara sängar!! Enda nackdelen va att det va lite kvalmigt på rummet!! Annars va allt till belåtenhet!

Tack för dessa fina rader! Det glädjer oss att höra att ni är nöjda.
Rummen vädras alltid ordentligt, så vet inte om det kan ha blivit miss i detta på något sätt.
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka!
Med vänlig hälsning
Kerstin / Receptionen
Date of experience: 10/2022

Bra. Trevlig personal och jag gillade alla målningarna av Lars Gillis.

By Hasse Altbark
70-79 years
Date of experience: 10/2022

Hemtrevligtmed andra ord, mycket bra.

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!
Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Family
70-79 years
Date of experience: 10/2022

Guest has not commented on review

Vilket toppbetyg! Underbart att ni trivdes hos oss. Hjärtligt välkomna tillbaka!
Vänligen, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Eva
Date of experience: 10/2022

Alltid lika trevlig att bo på mysiga hotell Lorensberg som blivit vårt favorithotell i Göteborg!

Vilket toppenbetyg! Härligt att ni gillade att bo hos oss och att allt var till belåtenhet. Varmt välkommen åter framöver!
Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Ane Høfler
40-49 years

Rigtig fint hotel ...

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!
Vänligen, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Date of experience: 10/2022

Vi är jättenöjda med hotellet! Det enda vi saknar är våfflor/ pannkakor till frukost. Hade verkligen varit pricken över i

Vilket toppenbetyg! Härligt att ni gillade att bo hos oss och att allt var till belåtenhet. Jag ska vidarebefordra önskemålet om pannkakor/våfflor till ansvarig personal.
Varmt välkommen åter framöver!
Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Date of experience: 10/2022

A very pleasant stay within easy walking distance of the Exhibition Centre.

Thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg.
Best regards, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Johan
40-49 years
Date of experience: 10/2022

Kunde inte sova första natten då det regnade. Stora droppar föll på fönsterblecket som lät i hela rummet. Har aldrig varit med om att ljudet går rakt in i rummet på det viset.

Tråkigt att höra att du inte kunde sova första natten. Regnet kan vi inte påverka men öronproppar finns att hämta i receptionen och oftast har vi möjlighet att byta rum om öronproppar inte hjälper. I vissa rum kan regnet låta lite mer än vanligt om det blåser från ett visst håll. Jag hoppas inte detta avskräcker dig från att komma tillbaka till oss i framtiden.
Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg

ottimo

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!
Best regards, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?