Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Agneta Norelid
Alone
60-69 years
Date of experience: 09/2022

Mycket bra och väldigt välkomnande och trevlig personal

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
70-79 years
Date of experience: 09/2022

Gillar rummen (superior), t.ex. att det inte är heltäckningsmattor. Överhuvudtaget bra och funktionellt - ingen "bullshit".

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade våra superiorrum! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänligen
By Malin Kihlberg
Alone
50-59 years
Date of experience: 09/2022

Jag tillbringade fem nätter på Hotell Lorensberg i anslutning till bokmässan i Göteborg. Det var andra gången jag bodde här och jag var lika nöjd båda gångerna. Rummet är funktionellt, rent och fräscht. Personalen är trevlig och hjälpsam. Som en extra lyx står kaffe och kaka och färsk frukt alltid framme i anslutning till receptionen för envar att ta närhelst man känner för det!

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

By Gunnar Nyström
70-79 years
Date of experience: 09/2022

Avgiften för laddning av elbil är för hög. jag har en bil typ laddhybrid. Dess batteri inrymmer cirka 9 kWh som jag skulle ha laddat till en rimlig kostnad: 35 SEK.

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelse av hotellet. Jag ska vidarebefordra din feedback till ansvarig personal.

Du verkar annars ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Med vänliga hälsningar, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

60-69 years
Date of experience: 09/2022

Mysigt och väldigt personligt. Mycket trevligt bemötande av all personal. Bra frukost i trevlig miljö.Kommer absolut att återkomma och rekommendera till andra

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vår personal och frukost! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänligen , Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Victoria

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Håkan Fredén
80+ years

50-59 years
Date of experience: 09/2022

Alltid lika trevligt. Stortrivs hos er. Fin miljö och mycket trevlig personal.

Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
30-39 years
Reviewed: 4 years ago (24/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Traditional, cosy, feel-at-home hotel.

Best regards, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?