Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,167 reviews across 9 portals
By Robert Lundgren
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Vänligen, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Jan adevåg
Couple

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Niklas Åberg
30-39 years

By Marianne Gut

Mycket nöjd!

Tack för det fantastiska toppbetyget! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
60-69 years

By Björn Erik
50-59 years
Date of experience: 09/2022

Tråkiga grannar uppe. Dom höll ett jäkla liv pp natten

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Tråkigt att höra att ni hade otur med grannar. Ni verkar annars ha haft det trevligt hos oss så vi hoppas på att få välkomna dig tillbaka till oss snart igen!
Med vänlig hälsning, Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
By Martin Denberg
Couple
40-49 years
Reviewed: 4 years ago (04/09/2022)
Date of experience: 08/2022

Jeg var lidt skuffet over morgenmadens udvalg og over at værelset var meget slidt. Dog var jeg vild med Hästen sengen og udsigten fra værelset.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Rene
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (01/09/2022)

Meget fin opplevelse.

Family
70-79 years
Reviewed: 4 years ago (31/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Vi var mycket nöjda både vi och de andra 2 rummen som vi hade bokat.

Vi har bott hos er tidigare och kommer gärna tillbaka

Tack för det fantastiska betyget! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
Mikaela Larsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?