Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,167 reviews across 9 portals
By Maximiliano
40-49 years
Reviewed: 4 years ago (12/07/2022)

Fantastiskt

Friends
70-79 years
Reviewed: 4 years ago (12/07/2022)

mycket bra

60-69 years
Reviewed: 4 years ago (09/07/2022)

60-69 years
Reviewed: 4 years ago (09/07/2022)

Business
Date of experience: 07/2022

mkt bra. förstår tidsbokning för frukost, fungerade för mig. snabbt svar på parkerings förfrågan. personalen i receptionen mkt trevliga och positiva (förutom en med finsk brytning som inte hade samma utbildning (?) och/eller personlighet som de övriga. stannade i fyra nätter.

By Karin Dahlin
Friends
Date of experience: 07/2022

Som alltid rent, rymligt, lagom frukost utan överdåd och trevligt bemötande. Gillade att ha kylskåp och kaffe/the på rummet. Rymliggt badrum är ett plus liksom att det är förvånansvärt tyst för att vara mitt i stan. Jättesköna sängar med ett urval kuddar att välja på, eller använda alla
Återkommerså klart igen!!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänlig hälsning,
By Caspar
Family

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Fredrik.
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (07/07/2022)

Perfekt.

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Vi hoppas på ett snart återseende!

Vänliga hälsningar,
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (07/07/2022)
Date of experience: 07/2022

En impulsresa där jag letade efter ett enkelrum. Hamnade hos er och var helnöjd. Ett gammalt fint hus, och trevligt rum, inte helt modernt men väldigt fräscht. Ok pris mitt i semestertider, helskön säng, lugnt och tyst under mina två nätter. Frukosten var också mkt god med lagom utbud av det man önskar på en hotellfrukost.
Den personal jag mötte var väldigt trevliga och serviceminded.

Tack så mycket för din värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra du trivdes. Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss snart.

Vänligen,
By Göran Anfersson
80+ years
Reviewed: 4 years ago (06/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Som väntar. Härligt hotell!!

Back to Top CERTIFICATE what's this?