Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,176 reviews across 9 portals
Date of experience: 04/2022

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.

By Ruth
Business
Date of experience: 04/2022

We had a great time, the hotel was ideal location and amentities for what we needed.

Thank you for staying with us. We appreciate your feedback and your kind words. You are most welcome back to Hotel Lorensberg in the future!

Best regards,
Couple
70-79 years
Date of experience: 04/2022

Lugnt och skönt. Ordning och reda. Mycket trevlig personal!

Date of experience: 04/2022

Rigtig hyggeligt hotle i midtbyen med god morgenmad og meget små værelser

By Maj-Lis Ehrenborg
Alone
Date of experience: 04/2022

Jättebra rum och bra läge, god frukost och trevlig personal

By Rose-Marie Dahlgren
80+ years
Reviewed: 4 years ago (18/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Guest has not commented on review

Family
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (16/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Fint hotell, med en perfekt beliggenhet midt mellom «alt»!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Business
40-49 years
Reviewed: 4 years ago (16/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Trevligt personal och nära till restauranger

By Marie
Couple
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (15/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Ett mysigt trevligt hotell med bra service, trevlig personal.
Vi hade en trevlig vistelse i Gbg. Hotellet låg nära till de vi skulle göra.

By Susanne
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (15/04/2022)

Bra

Viktoria Heikendal Jakobsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?