Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,177 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (15/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Cecilia
Business
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (14/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Personligt bemötande i receptionen gör så mycket för besöket! Tack för att ni är så himla trevliga!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse och för ditt toppbetyg. Härligt att du uppskattar vår fina personal! Dina ord värmer verkligen.

By Inga-Lill Eriksson
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (13/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Som alltid när vi bott på hotellet, är vi väldigt nöjda! Så mysigt och lugnt hotell, men nära till många sevärdheter. Bra restauranger i området. Personalen är så hjälpsam och trevlig! Mycket god frukost! Gott kaffe i lobbyn!

80+ years
Reviewed: 4 years ago (13/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

70-79 years
Reviewed: 4 years ago (12/03/2022)

inget att anmärka på

By Lars
Date of experience: 03/2022

Allt ok. Rummet lite tristare än vid mitt förra besök. Positiv helhetsupplevelse.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar,
Date of experience: 03/2022

Har bokat Hotel Lorensberg flera gånger. Har alltid varit nöjd. Kommer boka även framledes

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Så roligt att du gillar vårt hotell! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Viktoria Heikendal Jakobssson - Hotel Lorensberg
50-59 years
Date of experience: 03/2022

Mycket bra, trevligt enkelt hotell med positiv och glad personal. Sköna sängar och bra frukost. Inget att klaga på.

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart återseende!

Vänliga hälsningar,
By Crister K
50-59 years
Date of experience: 03/2022

Bra och centralt. Parkeringsmöjlighet var jätttebra.

Vänligen
40-49 years
Reviewed: 4 years ago (08/03/2022)
Date of experience: 02/2022

Ordinärt hotell utan krusiduller. Tråkig "frukostmatsal" som hade kunnat piffas till med t ex duk på bordet mm. Tillräcklig frukost för att även en som inte äter allt skulle bli mätt. Korridorer mm skulle må gott av en uppfräschning, väggmålningar signerade 1982 känns... inte från igår. Bra sängar.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg och för dina synpunkter! Byggnaden är gammal och hotellet behöver lite extra kärlek på vissa ställen, men det är också det som ger hotellet dess karaktär och charm. Varmt välkommen att fråga oss i receptionen nästa gång efter en liten konstvandring eller om hotellets historia.

Välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Viktoria Heikendal Jakobsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?