Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,177 reviews across 9 portals
By Eva Zackrisson

Jättebra.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen,
By Lotta

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vårt fina hotell! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

70-79 years

By Ann-Louise Berg Larsson
70-79 years
Date of experience: 03/2022

Lugnt och skönt hotell med familjär känsla. Kaffe och semla, bra frukost. Beställde det lila extra frukt o choklad var till stor belåtenhet. All personal mycket vänliga och proffsiga Önskar bara en smink spegel på toaletten. Ser lite dålig

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vårt hotell! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Viktoria Heikendal Jakobsson- Hotel Lorensberg

Viktoria Heikendal Jakobsson- Hotel Lorensberg
Business
Date of experience: 03/2022

Väldigt trevligt hotell, underbar personal och en utmärkt frukost. Extra plus för det gamla huset, jättefin stämning och centralt beläget

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart återseende!

Vänliga hälsningar,
By Leif Andreasson
Date of experience: 03/2022

Mycket trevligt! Men ventilationen var undermålig, finns nog inte eller?

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Ska absolut ta en titt på ventilationen i rummet du bodde.

Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar,
By Fanny Lindblom Laux
Friends
30-39 years
Reviewed: 4 years ago (05/03/2022)
Date of experience: 02/2022

Väldigt trevlig och hjälpsam personal!

Vi hoppas på ett snart återseende!

Vänliga hälsningar,
By Anders
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (05/03/2022)

60-69 years
Reviewed: 4 years ago (04/03/2022)

Guest has not commented on review

Back to Top CERTIFICATE what's this?