Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,177 reviews across 9 portals
By Eva Rödström
Friends
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (20/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Positiv, roligt och intressant att få reda på målningarna och historien om hotellet av receptionisten. Gick konstvandring , så fina målningar!!
Tack!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade våra fina målningar och historien som receptionisten bjöd på! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Patrik Isaksson
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (19/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Friends
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (18/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Vi var nöjda, trevlig personal. Har bokat igen

Tack för det här toppbetyget! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina fantastiska kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få. Så kul att ni redan gjort en ny bokning, då ses vi snart igen på hotellet .

Ni är varmt välkomna åter!

Hälsningar,
40-49 years
Date of experience: 02/2022

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänligen,
80+ years

Mycket tillfredställande

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vårt fina hotell! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Eva-Mari vesterlund
Date of experience: 02/2022

Trevlig, nöjd med rummet, service

Tack för det här toppbetyget! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina fantastiska kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!
Varma hälsningar,
By Urban
60-69 years
Reviewed: 4 years ago (16/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Trevligt hotel i centrala Göteborg. Bra rum med bekväm säng. Trevligt bemötande. Ett extra plus för frukosten.

Varma hälsningar,
By Håkan Blixth
50-59 years
Reviewed: 4 years ago (16/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Ett mycket trevlig och bra vistelse, till ett väldigt bra pris

By Magne
70-79 years
Reviewed: 5 years ago (21/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Veldig fint og sentralt sted og bo, og ikke dyrt. Hyggelig betjening og deilig frokost.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vårt läge och vår fantasiska personal! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

80+ years
Reviewed: 5 years ago (19/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Hej jag var mycket nöjd,bodde pa Hotel Eriksberg tidigare
jag kommer gerna igen
Rummet var välstädat
Ett tack till personalen som ställde fram den goda frukosten
Ett alltid trevlig bemötande av personalen i receptionen
Vänlig hälsning Christa

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Härligt att ni uppskattade vår trevliga personal! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Viktoria Heikendal Jakobsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?