Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,170 reviews across 9 portals
Family
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (21/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Johan Arvidsson
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (20/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Ett trevligt hotell som är beläget centralt med trevlig personal, så vi kommer ses igen

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen!

Med vänliga hälsningar,
Group
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (20/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Tomas j
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (19/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, dina åsikter är viktiga för att vi skall kunna förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Vänligen
By Ulrika
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (17/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Vi trivs bra hos er, denna gång var det väldigt varmt och därför svårt att sova tyvärr. En takfläkt eller annan möjlighet att reglera temperaturen hade varit behövligt. Vi fick låna en bordsfläkt som tur var,men den mäktade inte riktigt med. Frukosten är toppen och miljön/atmosfären gillar vi med. Vi kommer tillbaka.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din fina recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi är medvetna om att rumstemperaturen nu under de varma sommardagarna är ett problem och vi tittar på en lösning för framtiden. Ni är varmt välkomna åter!

By Jan-Erik Bäck
70-79 years
Date of experience: 07/2021

Ett litet hotel med bra service och läge i Göteborg.

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Friends
50-59 years

Guest has not commented on review

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

Friends
30-39 years

Great for the price.

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
Date of experience: 07/2021

Jag jobbar själv på ett best western hotell och tänkte ge lite vänskaplig feedback.

Frukosten behöver fixas till, här är lite punkter:

1. Ingen sa ens god morgon till oss någon av dagarna, det kostar väl inte så mycket?
2. Dag ett så frågade jag om det fanns brieost till salamin, fick svar att nej tyvärr det är slut. Jag frågade om det fanns majonnäs till äggen, fick svar att nej det var slut. Absolut att det kan vara slut en dag men att det är slut 2 dagar är ju osannolikt mitt i veckan när ni i en storstad kan få leverans dagligen.
3. Mjölkpaketen som stod vid kaffet var båda 2 dagar förbi sitt datum, servera hellre i kanna
4. Äggröra smakade verkligen ingenting, stod nånting med att frigående ägg användes men denna var helt klart dunkägg för 29kr/l hos m&s, färgen avslöjade.
Knäck ett par plattor ägg dagen före i en bunke och blanda med grädde, salt och vitpepp.

Tack för mig

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tid att ge oss en recension på din vistelse. För det andra beklagar jag att ingen i frukostpersonalen hälsade godmorgon. Nu under pandemin har vi fått begränsa vårt frukostutbud pga. färre gäster, vilket har medfört att vi har behövt ta bort vissa produkter från buffén. Vår förhoppning är att vi snart ska ha återgått till det normala. Vi använder oss utav frigående ägg och vi beklagar att äggröran inte uppfyllde dina förväntningar. Återigen, tack för dina synpunkter. Vi önskar dig en härlig sommar!

Vänliga hälsningar,
70-79 years
Reviewed: 5 years ago (15/07/2021)

Perfekt!

Tusen tack för er fina recension! Det glädjer oss att se att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Ha en fin sommar och varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?