Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,170 reviews across 9 portals
By Ingemar Petersson
80+ years
Reviewed: 5 years ago (08/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Vi bodde över tre nätter och varje morgon saknade jag sillen till ägget. Det hade ju varit generöst om det funnits mer än två bananer under tre dagar.

Tack för att ni tog er tid och ge oss ert betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster och vi beklagar att ni inte var helt nöjda med vår frukost och fruktutbud. Nu under pandemin har vi behövt vidta vissa åtgärder men vi ska föra era åsikter vidare till ansvarig. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa er varmt välkomna tillbaka!

By Al Barzingi
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (05/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Vänligen,
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (05/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack för ert fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

70-79 years
Reviewed: 5 years ago (04/07/2021)

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för ert fina toppbetyg! Vi blir glada av att se att ni trivts så bra hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By Lillemor
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (03/07/2021)

Trevligt bemötande

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Mindaugas
30-39 years
Reviewed: 5 years ago (01/07/2021)
Date of experience: 06/2021

Staff is friendly and nice!
Location of the hotel was good for our plans in the city.
All our basic needs were met. Thanks!

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Martin
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (30/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Trevligt hotel på alla sätt. Personalen trevlig och hjälpsam. Bra rum och frukost. Inget att klaga på vad jag kan komma på.

Tack så mycket för er fina recension! Det glädjer oss att se att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Ha en fin sommar och varmt välkomna tillbaka!

40-49 years
Reviewed: 5 years ago (29/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Bra hotell, saknade fruktyoghurt till frukost, största missnöjet, som sänkte hotellet, var att städpersonal knackade på 10.20, innan vi hann svara öppnade de dörren, varför???, utcheckningen var kl.11, mkt. missnöjd

Tack för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi ska framföra saknaden av fruktyoghurt på frukostbuffén till ansvarig.
Vi beklagar att städerskan störde er innan utcheckningstid. Vi ska prata med berörd personal och informera samtliga om våra rutiner för att detta inte ska hända igen. Vi hoppas att vi får chansen att välkomna er tillbaka till hotellet!

By R
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (29/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Fint hotell, bästa läge!!!

Tusen tack för er fina respons! Vi är glada att ni haft en bra vistelse hos oss. Ni är varmt välkomna åter!

By Ralf Moerke
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (28/06/2021)

Guest has not commented on review

WOW 5 out of 5! Thank you so much for not only taking the time to give us a review but also for your high score :) I'm very happy you enjoyed your stay and I hope we'll see you soon again!

Best regards,
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?