Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,147 reviews across 9 portals
50-59 years
Reviewed: 7 months ago (12/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Svært fornøyd! Fin beliggenhet med nærhet og gangavstand til det meste, nærhet til p-plasser osv. Vært på hotellet før, og nå nettopp og i tillegg bestillt nytt opphold i november. Anbefales!

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
By Stefan Älg
50-59 years

Som vanligt superbra :-)

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
By Gösta Fischer
80+ years
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
60-69 years
Date of experience: 08/2025

Underbar så lugn och skön miljö 😊

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
Business
40-49 years
Date of experience: 08/2025

Jag hade en trevlig vistelse- tack

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Maria
80+ years
Reviewed: 7 months ago (02/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review! We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
60-69 years
Reviewed: 7 months ago (02/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Trevligt bemötande. Frukost på en lagom nivå, det jag vill ha finns.

70-79 years
Reviewed: 7 months ago (31/08/2025)

Mycket bra totalt sett

By Evelyne
Family
70-79 years
Reviewed: 7 months ago (30/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Utmärkt och trevlig personal, väldigt service mind ed 👍

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Jan Lindgren ( Stamgäst)
70-79 years
Reviewed: 7 months ago (29/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Bra som vanligt. Den stora glasflaskan med flytande tvål i badrummet var inte bra. Stor ,tung och tog alldeles för mycket plats på tvättstället. Den stoppade vi undan. Kaffe, te och en kaka är gott när man kommer på kvällen.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Va kul att ni uppskattade våran kaffe och kaka. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?