Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,171 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (10/05/2021)
Date of experience: 05/2021

Vi var mycket nöjda. Det enda vi skulle önskat att utveckla var att kunna välja en lagrad/smakrik ost till frukosten. Knäckebrödet var ljuvligt gott!

Tack så mycket för er fina recension! Vi är glada att se att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Jag tar med mig önskemålet om en alternativ ost till köksansvarig. Kul att ni gillade vårt hemlagade knäckebröd! Ni är varmt välkomna åter!

Alone
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (05/05/2021)
Date of experience: 05/2021

Jättebra

Tack för er fina recension! Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka!

60-69 years
Reviewed: 5 years ago (27/04/2021)

Bra,
Lugnt
Trevligt bemötande

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

By Ingrid Christensen
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (27/04/2021)
Date of experience: 04/2021

Mycket nöjd med hotellet. Med läget, bemötandet och atmosfären.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

Family
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (26/04/2021)
Date of experience: 04/2021

Bra hotell som ligger centralt. Trevlig personal och bra service. Ingen trängsel i frukostmatsalen.

Tack för att ni tog er tid och ge oss ert fina betyg! Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Jenny
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (20/04/2021)

Trevligt

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
Family
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (20/04/2021)

Bra

Alone
70-79 years
Reviewed: 5 years ago (18/04/2021)
Date of experience: 04/2021

Trivsam som vanligt. Enda minus var avloppsdoft i badrummet

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg och tack för notisen ang. avloppsdoft i badrummet. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Claus Lilleholt
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (16/04/2021)
Date of experience: 04/2021

Er meget glad for at bo på Lorensberg. bor her mindst en gang i måneden

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivs hos oss. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart!

By Josefin
30-39 years
Reviewed: 5 years ago (14/04/2021)
Date of experience: 04/2021

Rent och lugnt med väldigt trevlig personal!

Tack för ert fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?