Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,171 reviews across 9 portals
By Eb
Family
30-39 years
Reviewed: 5 years ago (07/03/2021)
Date of experience: 03/2021

Väldigt mysigt rum med otroligt härlig säng! Personalen gjorde allt för att jag och min 10 månaders skulle ha en bra vistelse. Bra frukost med gott kaffe! Kommer definitivt boka detta hotell igen!

Stort tack för fina ord, att ni vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att ni hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa er välkomna igen!

Vänligen,
Friends
20-29 years
Reviewed: 5 years ago (13/02/2021)
Date of experience: 02/2021

Guest has not commented on review

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

Alone
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (12/02/2021)
Date of experience: 02/2021

Guest has not commented on review

Tack för ert fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
By André Arvidsson
Business
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (29/01/2021)

Mycket bra! Särskilt skönt med Youbed-sängen

Tack för ditt omdöme och det fina betyget. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

By Johan Haeger
Alone
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (24/01/2021)
Date of experience: 01/2021

Väldigt serviceorienterad persona. Här känner man sig hemma!!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Tina
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (10/01/2021)
Date of experience: 01/2021

Trevligt rum (dubbelrum superior), mycket rent och fräscht. Bra service, trevlig personal och utmärkt tänk vad det gäller covidhantering. Vi kommer definitivt att återvända!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Tack för att du uppskattar våra åtgärder vad gäller hanteringen av Covid. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
70-79 years
Reviewed: 5 years ago (23/12/2020)
Date of experience: 12/2020

Avsaknad av kaffe/te kokare på rummet, speciellt nu i coronatider, då det mesta var nerstängt på stan. Läget på hotellet mitt i stan kan nog vara bra under andra omständigheter (coronan) och årstid.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet.
Det är tyvärr endast våra superiorrum som är utrustade med kaffe/tekokare. Om man bor i annan rumstyp kan man antingen låna med sig en tekokare till rummet alternativt hämta kaffe/te i vår lobby, där det alltid ska finnas tillgängligt för våra gäster.
Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
Business
30-39 years
Reviewed: 5 years ago (22/12/2020)

Guest has not commented on review

Thank you for your great review. We are glad to see that you enjoyed staying with us.
We hope to see you again when your travels bring you back to Gothenburg.

Best regards,
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (21/12/2020)

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Tråkigt att ni inte var riktigt nöjda med vår frukost samt vår service för övrigt. Om det är något särskilt som ni var mindre nöjda med så får ni gärna informera oss om detta i ett mail till camilla@hotel-lorensberg.se, så ska vi tala med berörd personal. Det är mycket viktigt för oss med feedback för att vi ska kunna förbättra vår produkt. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänligen
By Joakim
20-29 years
Reviewed: 5 years ago (10/12/2020)
Date of experience: 12/2020

Bra, men hårda sängar och rutten frukt annars bra.

Tack för att ni tog er tid att ge oss en recension! Mycket tråkigt att höra att ni inte blev nöjda med er vistelse, vilket vi är mycket ledsna för.
Vi har noterat att ni upplevde att sängarna var hårda, så nu är de på vår prioriterade lista över de rum som ska få nya sängar i början av nästa år.
Vi ska tala med vår frukostpersonal som förberedde er fruktskål för att utreda vad som kan ha skett.
Vi ber tusen gånger om ursäkt för det inträffade. Vi vill gärna kompensera er och hoppas ändå att ni vill bo hos oss igen framöver.
Varmt välkomna åter!

Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?