Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
Business
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (14/11/2020)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Family
Date of experience: 11/2020

Centralt och bra läge. Känns som man fick mycket för pengarna.

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

By Mia
Date of experience: 11/2020

Helt OK bra med olika sittningar vid frukosten

Tack för att ni valde att bo hos oss, och för er feedback! Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg!

Guest has not commented on review

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

50-59 years
Reviewed: 5 years ago (09/11/2020)
Date of experience: 10/2020

Mycket trevligt och mysigt hotell med fint bemötande, rent och fräscht och toppenfrukost med mycket miljövänliga inslag. Otroligt prisvärt!

Vänligen,
Friends
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (07/11/2020)
Date of experience: 11/2020

Trevligt bemötande, jättemysig miljö.

By Robert Lundgren
Business
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (06/11/2020)

By Tobias
Family
40-49 years
Reviewed: 5 years ago (05/11/2020)

Guest has not commented on review

Tack för er fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
Friends
50-59 years
Reviewed: 5 years ago (04/11/2020)
Date of experience: 10/2020

Vi bodde i ett vackert och fräscht deluxerum två nätter i slutet på september. Vi är supernöjda med vår vistelse och vi kände oss trygga trots dessa märkliga tider med Covid-19. Det var mycket rent och fräscht. Personalen städade, bytte serveringsbestick och fixade hela tiden. De var avstånd mellan borden och olika frukosttider. Mycket bra! Servicen fantastiskt! Om vi ska hitta något så skulle det vara extra mysigt med någon lugn bakgrundsmusik i frukostmatsalen och i loungen + några levande ljus. Vi är supernöjda och kommer gärna tillbaka! Hotellet har en härlig varm känsla och personalen är fantastisk! Stort tack!

Tack så hjärtligt för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme och ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss. Önskan om bakgrundsmusik och levande ljus ska jag framföra till ansvarig. Vi alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Lennart Almqvist
Alone
60-69 years
Reviewed: 5 years ago (04/11/2020)
Date of experience: 10/2020

Hotellet har ett väldigt bra läge för ett besök i Göteborg och är totalt sett klart prisvärt.

Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?