Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
By SCM
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (17/09/2020)

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (16/09/2020)

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Gudrun Lundberg

Guest has not commented on review

Tack för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

By pekka moilanen
Date of experience: 09/2020

familjärt mindre hotell, med trevligt bemötande, därför så brukar jag bo där ;-)

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

60-69 years
Reviewed: 6 years ago (11/09/2020)

Mkt bra

Tack för ert omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar er en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

50-59 years
Reviewed: 6 years ago (11/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Alltid nöjd med min vistelse på Hotell Lorensberg. Trevligt bemötande och gemytlig stämning. Det som behvös finns där.

Tack så mycket för ert fina betyg! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivs hos oss. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart!

By Alexandra
Date of experience: 09/2020

Trevligt hotell med riktigt bra läge. Trevlig personal i receptionen.
Lite slitet rum, men rent.
Förutom frukosten var vi nöjda, hade kunnat bo här igen.

Tack för att ni tog er tid att ge oss er feedback! Angående frukosten är vi medvetna om att frukostbuffén är mindre än vanligt vilket är en åtgärd vi fått vidtagit nu i dessa coronatider. Men självklart ska buffén inte ta slut och vi har pratat med vår frukostpersonal som ska uppmärksamma detta bättre. Hoppas vi ses på hotellet i framtiden. Ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
By Bettina Stewart Billgren
Date of experience: 08/2020

En gång Lorensbergs hotel, alltid Lorensbergs hotel!

Åh vad roligt att läsa! Vi är glada att ni trivs så bra hos oss och har fastnat för vårt hotell. Vi jobbar mycket för att få återkommande gäster och hos er verkar vi ha lyckats vilket vi är mycket stolta över. Ni är alltid varmt välkomna till oss och vi alla i personalen ser fram emot att träffa er snart igen!

By Jimmy Carlson
Alone

Helt ok

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Jonna Stålner - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?