Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (23/03/2020)

bra.

Tack för ert betyg av Hotel Lorensberg, att våra gäster tar sig tid att ge oss det uppskattar vi verkligen.
Varmt välkommen tillbaka.
Monica Qvist -Hotel Lorensberg
By Ann
Couple
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (19/03/2020)
Date of experience: 03/2020

Mycket trevligt bemötande vid incheckningen läget perfekt. God frukost (maken saknade dock pannkakorna ) tycker synd om personalen i dessa coronatider dom förtjänar allt cred

Tack för dina fina ord och för ett så fint betyg.
Jag förstår att du saknar pannkakor men tyvärr får vi inte plats för det i vår frukostmatsal.
Varmt välkomna tillbaka till oss.

Med vänliga hälsningar
Monica Qvist - Hotel Lorensberg
30-39 years
Reviewed: 6 years ago (19/03/2020)
Date of experience: 03/2020

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Monika Helgesson
Friends
60-69 years

Jättebra

Tack för er fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
60-69 years
Date of experience: 03/2020

Många prång i korridorerna. Hade lite svårt att hitta rummet första gången

Tack för ditt fina betyg! Vi förstår vad du menar, våra lokaler kan ibland upplevas lite förvirrande med flera korridorer, men det kan även upplevas charmigt. Vi tar till oss att skyltningen till rummen kan förbättras och kommer se över detta. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, varmt välkommen åter!

Couple
Date of experience: 03/2020

Guest has not commented on review

Thank you for the top score. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Anna Johansson
Date of experience: 03/2020

Har bott på Lorensberg vid många tillfällen genom åren. Det är ett otroligt charmigt hotell där man inte slängt ut allt gammalt och renoverat till en modernare look utan tagit vara på atomosfären som byggts upp genom åren. Det ligger ju dessutom i tiden med det miljötänk som står i fokus. Enda nackdelen är att vissa rum är väldigt lyhörda!

Tusen tack Anna för dina vänliga ord och höga betyg! Vi är glada att du väljer att komma tillbaka till oss år efter år. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter snart igen!

By Calle Boman
70-79 years
Date of experience: 03/2020

Bra men saknar att det inte går att äta middag på hotellet. Någon enklare middag borde gå att ordna. I övrigt mycket bra service

Tack Carl för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter! Kul att se att du trivdes hos oss. Vi erbjuder i dagsläget frallor och enklare paj/lasagne till våra gäster. Vår ambition i framtiden är att kunna servera ytterligare rätter. Hoppas vi ses på hotellet igen, varmt välkommen åter!

Vänligen,
Date of experience: 03/2020

Bra samt ett utmärkt läge.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By x
Date of experience: 03/2020

Tyvärr möta man av en unken lukt när man kommer in i entrén. Den finns dock inte på rummen.

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt betyg och omdöme! Vi beklagar den "unkna" lukten i entrén, vi kommer omgående undersöka detta. Vi ser fram emot at få hälsa dig varmt välkommen åter!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?