Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
70-79 years
Date of experience: 03/2020

Hotellet har en välkomnande atmosfär med karaktär av familjehotell. I receptionen möts man av ett trevligt mottagande och får chansen till en kopp kaffe med god kaka. Rummen har en god standard utan onödig lyx med goda sängar för en god nattsömn. Frukosten är välbalanserad med allt vad du behöver utan någon överdådighet. Sist men inte minst är hotellets läge en stor tillgång.

Tack för ditt betyg och fina ord om vårt hotell.
Vi blir verkligen glada över att höra/läsa om att våra gäster trivs bra hos oss.
Vi hoppas ni snart kommer tillbaka.
Date of experience: 03/2020

Guest has not commented on review

Tusen tack för ert toppenbetyg/omdöme.
Verkligen roligt att få veta när våra gäster trivts så bra hos oss.
Varm välkomna tillbaka.

By Agnes B
Date of experience: 03/2020

Hotel was very nice and location is good, but there is nothing for vegans in breakfast. I even included a note that we are vegans.

Thank you for your review and kind words, it is much appreciated. We are sorry for the poor choice of vegan products at the breakfast. We appreciate your feedback and we will use this unfortunate situation in the work to improve our services in the future. We look forward to welcome you back to us!

Friends
Date of experience: 03/2020

Avkoppling med goda vänner med ett mycket trevligt besök på Park Lane o en mycket god trerätters meny och ett bra uppträde.

Tack för ert fina toppbetyg.
Så kul att ni hade en bra vistelse i Göteborg och hos oss.
Hoppas vi snart ser er hos oss igen.

By Anne
Family
Date of experience: 03/2020

Gutes Drei-Sterne-Hotel. Die Lage ist sehr zentral, jedoch hatten wir ein Zimmer zur Straße hin - das war dann doch etwas lauter (wir waren unter der Woche da, so dass Berufsverkehr herrschte), aber dennoch aushaltbar. Falls es doch jemanden extrem stört - es lagen Ohrstöpsel parat :-) Die wichtigsten Besuchermagnete sind fußläufig (am Hafen ist man in ca. 30 min ruhiger Gangart) zu erreichen, wer das nicht will - Göteborg hat einen super ÖPNV. Das Zimmer war ausreichend groß, wir hatten eines mit einem 1,40m Bett (wie gebucht), zwei bequeme Sessel, einen Fernseher (natürlich nur mit schwedischen Programmen und 2-3 englischsprachige Sender), Gepäckablage, frei bewegliche Kleiderbügel (was ja heute nicht mehr allgemeinhin üblich ist), Wasserkocher für Tee und Kaffee, kleiner Kühlschrank und ein einfaches Bad. Es war nicht "stylisch", aber für ein Drei-Sterne-Haus ausreichend. Buffet war gut, für jeden etwas dabei, auch hier eher 3-Sterne-Niveau. Insgesamt waren wir zufrieden, der Preis angemessen. Ich würde wiederkommen

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to read that you enjoyed everything from our location, our complimentary breakfast buffet to our amenities. Hope to see you at the hotel soon again!

Date of experience: 03/2020

Tyvärr en helt usel säng, hårdare än att ligga på golvet. Övrigt var bra. Kommer inte att rekommendera någon detta hotell. När man beställer ett hotellrum är det en grundförutsättning att sängen är hyfsat bra.

Hej,
Tack för ditt betyg och för din feedback.
Vi håller på att byta ut alla våra sängar successivt och vi beklagar att du fick ett
rum där vi inte hunnit med att byta säng.
Vi hoppas ni trots allt vill återkomma och vi ska då se till att ni får ett rum med ny säng.

Bästa hälsningar
Monica Qvist - Hotel Lorensberg.
By Valter Vilör
Date of experience: 03/2020

Trevlig och hjälpsam personal. Rummet var bra, något för mjuk säng fast jag sov bra ändå. Frukosten var god. Vi kan rekommendera det.

Hej,
Tack för ert omdöme och er feedback.
Vi är glada att höra att ni trivts så bra hos oss och vi vill gärna hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss.

Alone
80+ years
Date of experience: 03/2020

Jag trivs bra med de s.k. seniorrummen på Lorensberg. ( Det är ju så ni kallar en del enkelrum i er annonsering i pensionärstidningar) . Uppskattar även att man kan ta en fika när som helst och att det finns vatten att ta med på rummet. Jättevänlig, hjälpsam personal! Jag återvänder ju då och då till Göteborg, och bor på Lorensberg och det skulle jag inte göra, om jag inte var nöjd!

Stort tack för fina ord, att du vill komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att du trivs hos oss och ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter snart igen!

Vänligen,
Business
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (03/03/2020)
Date of experience: 03/2020

Väldigt bra men när ska ni ta bort "rökhörnan"

Hej.
Tusen tack för ditt fina betyg, rökhörnan är inhyrd och vi väntar på att företaget som vi hyrt utav ska hämta den.
Tyvärr har det dröjt ett tag men vi ska se till att den hämtas i det närmaste.

Varmt välkommen tillbaka.
Business
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (03/03/2020)
Date of experience: 02/2020

Guest has not commented on review

Thank you for your kind rating. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg in the future.

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?