Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,172 reviews across 9 portals
By Susanne
Friends

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons Susanne, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Vänligen,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Friends

Guest has not commented on review

Tack för ert fina toppbetyg. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

Vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Business
Date of experience: 02/2020

Allt bra. Fint rum. Enda bekymret var lyhört rum, där det väsnades när personen ovanför gick i rummet. Brukar inte störas, men tror ljuden förstärks. Förmodligen vet ni detta redan.

Hej,
Tack för ditt höga betyg och din feedback om att det var lyhört ovanifrån. Vi tar till oss informationen och ser om det kan åtgärdas framöver, vi vet att i något rum har det hörts från grannen bredvid. Även det tar vi till oss inför kommande förbättringsåtgärder.

Vi hoppas vi snart får hälsa er välkommen åter och att ni då provar ett annat rum.

Guest has not commented on review

Tusen tack för ditt höga betyg av din vistelse på Hotel Lorensberg.
Vi uppskattar mycket att man tar sig tid att låta oss veta.

Date of experience: 03/2020

Ett mysigt hotell med trevlig personal och jätte god frukost. Kändes som att man trivdes direkt. Kommer tillbaka mer gånger och ska även rekommendera hotellet till goda vänner. Mycket belåtna, jätte bra pris

Tack för ditt höga betyg och dina fina ord, vi blir såklart väldigt glada att höra att du trivts så bra hos oss att du gärna vill rekommendera vårt hotell till goda vänner. Det är så man vill att det ska vara, att ens gäster trivs så bra så man gärna rekommenderar.

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna igen.

By Per Waernborg
Business
Date of experience: 02/2020

Lorensberg är mitt standardhotell i Göteborg. Det finns inget annat hotell jag bott så många nätter på.

Hej,
Det var verkligen det bästa betyg man någonsin kan få, att våra gäster vill återkomma gång på gång :-)
Vi tackar stort för ditt betyg och omdöme och hoppas du fortsättningsvis trivs lika bra hos oss.

Varmt välkommen tillbaka.
Monica Qvist - Lorensberg
By Jan wessman
Date of experience: 03/2020

Bra lägge på hotellet. Bra och trevlig personal.

Tack för ditt höga betyg och ditt omdöme.
Det glädjer oss stort att du trivts så bra hos oss och vi vill gärna se dig hos oss snart igen.
Varmt välkommen.

Date of experience: 03/2020

Lugnt och stilla mycket trevlig personal.

Tusen tack för ditt toppbetyg av vårt hotell och personal. Det uppskattas verkligen att man tar sig tid att visa vad man tycker. Jätteroligt att veta att du trivs hos oss.

Vi hoppas vi snart får hälsa dig välkommen.
Monica Qvist - Monica Qvist
Family
Date of experience: 02/2020

Mycket trevligt hotell med mycket trevlig och hjäpsam personal. Tyst och lungt och fina rum. man kan inte önska sig ngt bättre.

Hej,
Oj vad roligt att du är så nöjd så det är värt 100 % i betyg. Vi uppskattar verkligen att få veta vad våra gäster tycker om sin vistelse hos oss. Vi är glada att du trivs så bra hos oss och vi hälsar dig varmt välkommen igen.

Alone
20-29 years
Date of experience: 02/2020

Hann inte prova allt vid frukosten men brödet var fantastiskt. Rummet lagom stort för en person och i sin helhet var det väldigt trevligt. Jag kommer gärna tillbaka om det är så att jag har vägarna förbi Göteborg igen.

Hej,
Tack för ditt betyg och din feedback. Vi är glada över att ni tyckte om vår frukost och hotell.
Vi hoppas såklart du har vägarna förbi Göteborg snart igen. Varmt välkommen till oss då.
Monica Qvist - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?