Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
By Helena Lamhauge
20-29 years
Reviewed: 6 years ago (29/02/2020)

Hej,
Tack för ditt betyg och för att du tog dig tid att skicka in det, vi vill gärna veta hur nöjda våra gäster är efter sin vistelse hos oss.

Välkommen tillbaka till oss.
Med vänliga hälsningar

Hej,
Tusen tack för ditt höga omdöme. Det känns jättebra då det är av största vikt att våra gäster trivs hos oss.
Varmt välkommen tillbaka.

By Lena Östman
60-69 years

TOPPEN BRA!

100% nöjd !!.
Det är verkligen roligt att se att ni trivts så bra hos oss. Det är vår högsta önskan att våra gäster ska vilje ge oss just 100 % i omdöme då vet vi att vi är på rätt väg för att nå vårt mål att våra gäster ska trivas riktigt bra hos oss och gärna vilja komma tillbaka.

Varmt välkomna åter.
By Kim C Lundin
50-59 years
Date of experience: 02/2020

Toppen, bokat till nästa åt oxå

Tusen tack för ditt toppen betyg av din vistelse hos oss, det glädjer oss stort att ni upplever det så bra.
Vi är såklart väldigt glada att ni redan nu bokat in för nästa år och vill återkomma till oss.

Vi alla i personalen hälsar er varmt välkommen tillbaka.

Med vänliga hälsningar
By Nils
60-69 years

Bra

Tack ert höga betyg angående er vistelse hos oss, det är verkligen roligt att läsa och vi vill såklart önska er varmt välkommen tillbaka.

By Tony Skoog
Couple
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (26/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Vi har varit på hotellet flera gånger, vi hade önskat ett specifikt rum men fick ett annat, men det var inga problem för receptionen, rummet var ledigt och han fixade det till oss direkt, 100% service.

Tusen tack Tony för ditt fina betyg och omdöme! Vi är glada att ni väljer att komma tillbaka till oss och att vi lyckades ordna "ert" rum till er. Om vi har möjlighet så löser vi det mesta för våra gäster. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
By Anonym
Couple
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (26/02/2020)

Helt ok.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
30-39 years
Reviewed: 6 years ago (25/02/2020)

Hej,

Tack för ditt omdöme av din vistelse hos oss. Det är viktigt för oss att veta hur våra gäster trivs och vi är glada att man tar sig tid att lämna omdöme.

Varmt välkommen tillbaka.
By Monique de Smit
Business
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (25/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Gezellig hotel, huiselijke sfeer, fantastisch ontbijt. Het hotel is gelegen in een gezellige buurt met voldoende restaurants in de omgeving. Het Scandinavium is op maar 5 minuten lopen bereikbaar. Erg fijn hotel

Thank you so much for your comment and feedback.

You are very welcome back to us.
Best regards
Friends
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (24/02/2020)

Mycket bra och prisvärt

Tack för ditt omdöme om Hotel Lorensberg, det uppskattas mycket.

Varmt välkommen tillbaka till oss.

Monica Qvist - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?