Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (22/01/2020)

Guest has not commented on review

Vi tackar så mycket för att du tagit dig tid att ge oss ditt omdöme, det verkar som det mesta har varit till belåtenhet, vissa av våra rum är under pågående renoveringsprocess så vi hoppas att nästa gång du kommer att du får ett rum som är till belåtenhet.

Vänligen Monica Qvist - Hotel Lorensberg
By Daniel
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (22/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bra, möjligen att rummen kunde vara lite mindre lyhörda. Men för priset helt ok.

Tack för ditt omdöme/betyg, det betyder mycket för oss dels att våra gäster har det bra hos oss och du verkar ha trivts bra med det mesta. Vi har en pågående process att uppdatera alla våra rum.
Varmt välkommen tillbaka till oss.

Bästa hälsningar

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
By Bengt Modigh
70-79 years
Date of experience: 01/2020

Ett mycket bra och prisvärt hotell

Tusen tack för ditt höga betyg/omdöme. Vi blir verkligen glada att få toppbetyg av våra gäster då det är just det vi strävar efter.
Självklart hoppas vi se dig snart igen hos oss. Du är varmt välkommen.

Monica Qvist - Hotel Loreberg
40-49 years

Guest has not commented on review

WOW 5 out of 5! Thank you so much for not only taking the time to give us a review but also for your high score :) I'm very happy you enjoyed your stay and I hope we'll see you soon again!
Best regards
Date of experience: 01/2020

Mycket bra och enkelt. Okomplicerat.

Tusen tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tid att skicka in det.
Vi uppskattar att få veta vad våra gäster tycker är bra eller mindre bra.
Varmt välkommen tillbaka.

70-79 years
Reviewed: 6 years ago (19/01/2020)

Bra och lagom stort

Hej!
Tusen tack för ditt höga betyg av Hotel Lorensberg, vi värnar om våra gäster och vi vill att ni ska ha det så bra som möjligt på er vistelse i Göteborg och på vårt hotell.
Vi alla strävar för detta och då är det verkligen roligt att få bekräftelse att det uppskattas och når fram till våra gäster.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka.

50-59 years
Reviewed: 6 years ago (18/01/2020)

Hej,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skicka det.
Det är alltid lika roligt att få förstå att våra gäster trivs bra hos oss..
Vi hoppas vi snart får hälsa dig välkommen igen.

Vänligen Monica Qvist - Hotel Lorensberg
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (17/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Jag åt ingen frukost :) Parkerings avgiften väl dyr men det är storstad så jag är van . ( nära ändå) ska inte klaga.

Hej!

Vi är jätteglada att se att vi fått så höga betyg från dig och jag håller med dig om att det är höga parkeringsavgifter i storstäder men tyvärr kan vi inte påverka dessa.
Vi tror oss ändå ligga under de kommunala avgifterna men jag förstår vad du menar.
Vi hoppas trots allt att vi snart får hälsa dig välkommen tillbaka till oss.
Ha en fin dag.

Bästa hälsningar
By Kent Gävle
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (15/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Mycket bra det mesta. Trevlig hjälpsam personal, bra frukost, bra väldigt nära parkering och Läget läget läget alldeles intill Scandinavium o nära avenyn o restauranger.

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!
Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?