Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
Business
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (02/01/2020)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Vänligen,
Family
60-69 years
Reviewed: 6 years ago (29/12/2019)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Couple
70-79 years
Reviewed: 6 years ago (27/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Trevligt hotell, trevlig personal alltid vänliga. Hotellet ligger mycket bra till för oss.

Tack för ert omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar er en god fortsättning och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka i framtiden!

Alone
Reviewed: 6 years ago (27/12/2019)

Bra hotell .återkommer

Så kul att höra! Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Couple
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (26/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Mycket trevligt rum. Stort, rymligt. Tyvärr var ljuset från klockan på TV väldigt irriterande. Frukosten var mycket bra. Kommer gärna tillbaka.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

40-49 years
Reviewed: 6 years ago (26/12/2019)

By atje
Family
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (25/12/2019)

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
40-49 years
Reviewed: 6 years ago (23/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Bra hotell för priset. Mitt i centrum.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Dan
Friends
70-79 years
Reviewed: 6 years ago (23/12/2019)
Date of experience: 12/2019

Skulle önska mörkläggning med rullgardin på rummet vi bodde mot gatan annars bara positivt

Tack Dan för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi har noterat dina synpunkter och kommer ha det i åtanke inför framtiden. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Friends
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (22/12/2019)

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?