Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Birgitta Landén
Date of experience: 11/2019

Hotellet ligger väldigt centralt med gångavstånd till det mesta. Hade ett standardrum och med tanke på att hotellet är 3-stjärnigt hade vi inget att klaga på, lagom varmt, två sittplatser, bra belysning, trevlig personal och utmärkt service. Lite trångt vid frukostbordet, men allt fanns som man behövde. Kommer säkert att bo här igen.

Tack Birgitta för ditt fina omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en härlig vinter och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

By Gunilla
Date of experience: 11/2019

Trevlig helg i Gbg på ett mysigt hotell

Tack Gunilla! VI är glada att ni hade en härlig helg här i Göteborg och hos oss. VI ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Carina Petersson
60-69 years
Date of experience: 11/2019

Trevlig personal, stora och luftiga rum. Återkommer gärna!

Så härligt att höra Carina! Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Oliver Renström
40-49 years
Date of experience: 11/2019

Ok, vad jag förväntade mig. Renoveringsbehov i korridorerna? Känns som man går i lustiga huset för att det är så snett.

Tack Oliver för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Överlag verkar vi inte ha lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar, vilket vi beklagar. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi har noterat dina synpunkter och kommer ha dessa i åtanke för framtiden. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

60-69 years

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Jonny Eriksson
70-79 years
Reviewed: 6 years ago (22/11/2019)

Guest has not commented on review

Tack Jonny för att du tog dig tid att ge oss ditt toppbetyg. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Jörgen Lindén
70-79 years
Reviewed: 6 years ago (21/11/2019)
Date of experience: 11/2019

Ett lagom stort men mycket trevligt familjehotell. Vi stor trivs i Ert centralt belägna hotell.

Så kul att höra Jörgen! Vi blir båda glada och stolta över att ni trivs så bra hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Alone
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (21/11/2019)

Guest has not commented on review

Tack för ert toppbetyg! Kul att se att vi har kunnat leva upp till era förväntningar. Hoppas vi ses på hotellet snart igen!

Varma hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?