Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
Friends
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (11/11/2019)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Varma hälsningar,
50-59 years
Reviewed: 6 years ago (11/11/2019)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Agnieszka Zogata Kusz
40-49 years
Date of experience: 11/2019

Amazing! I wrote it on the paper in the room. I am recommending your hotel in my report from the bussiness travel.

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. And also a recommendation, thanks again. Hope to see you at the hotel soon in the future.

Best regards,
60-69 years

Mycket bra

Tack för er fantastiska toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
By Kjell Fagrell
60-69 years
Date of experience: 11/2019

Bra, hotellet ligger nära till allting.
Om man ska klaga på något, lite hårda sängar.

Tack Kjell, för dina synpunkter. Vi har noterat att sängarna var lite hårda och kommer under nästa sängleveranser se över dessa. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
70-79 years
Date of experience: 11/2019

Bra, fin service, nära till centrum (Avenyen med omnejd) Tyckte sängen var lite smal men det är möjligt att mått stod i beskrvningen i samband med bokningen och att jag missat det.

Tack för att ni tog er tid och ge oss ert betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Kul att se att ni trivdes så bra hos oss och att läget passade er vistelse. Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
Date of experience: 11/2019

Strålende beliggenhet, fantastisk rom, frokost og service. Takk!

Tack själv! Kul att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Vänligen,
By Eleonora Narvselius
40-49 years

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina betyg. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
30-39 years
Date of experience: 11/2019

Bra! Gärna mer veganskt till frukost. :)

Tack för ert fina betyg och omdöme! Vi har noterat att större variation på veganska alternativ vid frukosten är önskvärt, det är något vi kommer ta med oss i framtiden. Varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar,
By Johan
20-29 years

Saknade schampo i duschen

Tack Johan, för ditt omdöme och betyg. Vi beklagar att det saknades schampo i duschen så ska det givetvis inte vara och är nu åtgärdat. Hoppas vi får chansen att välkomna dig åter, varmt välkommen!

Vänligen,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?