Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Hans Sandberg
Friends
70-79 years

Mycket trevlig

Tack för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

By Patrik
Couple
Date of experience: 10/2019

Den var bra en seger för Djurgården

Tack Patrik för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Överlag verkar vi inte ha lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar, vilket vi beklagar. Som jag förstår det så är det rummet och renligheten i duschen som sänker betyget. Vi beklagar, så ska det givetvis inte vara. Jag har noterat dina synpunkter och kommer föra dessa vidare till alla berörda parter så att vi kan förhindra att detta händer igen. Återigen tack för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter. Hoppas detta inte avskräcker er från att komma tillbaka, ni är varmt välkomna åter!

Vänligen,
By Gordon McGregor
Friends
Date of experience: 10/2019

Excellent and friendly staff. They were helpful and appeared to genuinely want to help. Great job. Good location. Very good had here

Dear Gregor, thank you for your review and kind words, it is much appreciated. I'm very happy you enjoyed your stay and I hope we'll see you soon again!

Best regards,
No Public Name

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By Evy Jonsson
Couple
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack Evy för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

By r
30-39 years

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Vänligen
No Public Name
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Tomas Musinski

Trevligt hotell trevlig personal

Tack så mycket Tomas för din värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, ni är varmt välkomna åter!

By Gun Dovelius
Alone
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (21/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Perfekt läge, väldigt tyst rum, mycket trevlig personal.

Tack Gun för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Vi är glada att vårt läge passade din vistelse och att personalen levererade hög service. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Tessa
Alone
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (20/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Very good. Would stay again, perfect room size for one person. The only thing was it was very cold in the evening!! But nothing some extra blankets couldn’t fix

Many thanks for your kind words. I'm very happy you enjoyed your stay and I hope we'll see you soon again!

Best regards,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?