Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Jonas
Business
50-59 years

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
By ?
Date of experience: 10/2019

Tent, pent, trivelig og sentralt. Flott frokost.

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

By Per Kristensen
Date of experience: 10/2019

Et hyggelig hotell med sentral beliggenhet. Rommene er forholdsvis små men med gode senger. Frokosten er veldig bra og personalet hyggelige og hjelpsomme. Fellesarealene er bra og særlig den lille dagligstuen fin, med kaffe og kake.

Tusen tack Per för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Henrik Kayser
Couple
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (18/10/2019)
Date of experience: 10/2019

God beliggenhed, meget rent og pæne værelser.

Tack Henrik för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

Vänligen,
Family

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!
By Mr. B M Gough
Couple
50-59 years
Date of experience: 10/2019

As a foreign visitor I found the service, staff and location of the hotel exceptional.

Thank you so much for not only taking the time to give us your kind words but also for your high score! We are very happy you enjoyed your stay and we hope we'll see you soon again!

Best regards,
By Turid fra Oslo
Friends
80+ years
Date of experience: 10/2019

Jeg har overnattet hos dere tidligere og har bare hyggelig erfaring med hotellet. Neste gang jeg kommer til Gøteborg vil jeg også bo på Lorensberg.

Så himla kul att läsa Turid! Vi är glada att du haft en härlig vistelse hos oss att du kan tänka dig att bo här även nästa gång du kommer till Göteborg. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Vänligen,

Guest has not commented on review

Tack så mycket för ert fina betyg! Kul att se att ni trivdes så bra hos oss. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, varmt välkomna åter!

Business
20-29 years
Date of experience: 10/2019

Bra hotell, sov där en natt och tillbringade inte mycket så mycket tid på hotellet.

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!
70-79 years
Reviewed: 7 years ago (16/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Sentral beliggenhet. Enkelt, men hyggelig hotell. Rolig og behagelig atmosfære på hotellet.

Med vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?