Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Tomas Andersson
Business
Date of experience: 10/2019

Guest has not commented on review

Tack Tomas för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
Date of experience: 10/2019

Rummet var rent och fint och sängen skön. Problem med varm vatten en morgon annars allt var perfekt. Frukost buffé saknade ingenting. Personalen jag hade kontakt med var mycket hjälpsamma och trevliga.

Stort tack för dina vänliga ord om både om vår frukostbuffé och om mina härliga kollegor-visst är de fantastiska? Vi beklagar att varmvattnet inte fungerade riktigt som det borde, det är nu åtgärdat och förhoppningsvis händer det inte igen. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By de Lamotte
Family

Sparsomt udvalg på morgenmadsbuffeten

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!
Date of experience: 10/2019

Trivsamt hotell. Bott där en gång tidigare och återkom nu pga trevlig personal, personlig men ej privat, mycket bra läge, ej flashigt utan skön atmosfär mm

Åh, stort tack för dina vänliga ord om mina härliga kollegor-visst är de fantastiska? Det är med stor glädje jag läser hur bra du trivs hos oss. Vi alla hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen, varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar,
Couple
Date of experience: 10/2019

Kanonläge och väldigt hjälpsam personal!
Svårt få fram varmvatten på morgonen

Tack för att du tog dig tid att lämna ditt betyg och fina omdöme! Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Dina åsikter är viktiga för att vi skall kunna förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar,
70-79 years

Mycket bra

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!
70-79 years
Date of experience: 10/2019

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Magnus Englund
Business
Date of experience: 10/2019

Bra läge och pris, snyggt och rent!

Tack så mycket Magnus för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, varmt välkomna åter!

By Kari
80+ years
Date of experience: 10/2019

Koselig hotell med meget hyggelig betjening. Sentral beliggenhet. Gode senger og rikelig og god frokost. Gratis kaffe og kake om ettermiddagen!

Så härligt att du gillar vårt trevliga läge med både fina omgivningar och det centrala läget. Ännu roligare att höra är såklart att personalen levererade bra service, precis som det ska vara. Vi hoppas på att få välkomna dig tillbaka till oss snart igen!

By Anneli
Date of experience: 10/2019

Avkopplande två dygn. Skön säng, täcke och kuddar. Enkel men god och bra frukost. Lugnt och trevligt hotell. Nära till det mesta. Trevlig och hjälpsam personal. Inte första och inte sista gången jag bor här.

Stort tack för fina ord, att du kan tänka dig att komma tillbaka till oss är verkligen det finaste beröm vi kan få. Vi är så glada att du hade det bra hos oss och ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?