Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Jonathan
Group
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (16/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Nice clean rooms. Friendly and helpful staff. Good breakfast. Nice and central. Good prices.

Jonathan, thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg.

By Per-Åke Leander
70-79 years
Date of experience: 10/2019

Lugnt,rent ,prydligt hotell med bra service.Perfekt läge.Mycket bra frukost.Vänlig personal.

Tack Per-Åke för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

Vänliga hälsningar,
By Lars Nilsson
60-69 years
Date of experience: 10/2019

Mycket bra hotell, väldigt centralt. Har bott där några gånger nu och kommer att bo där flera gånger nästa år.

Tack Lars, för att du väljer att dela med dig av dina synpunkter. VI är glada att du trivs så bra hos oss att du väljer att komma tillbaka. VI ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter vid nästa tillfälle!

Vänligen,
Family
<20 years
Date of experience: 10/2019

Bra med en riktig extrasäng på rummet istället för bäddsoffa eller fåtölj som vi fått vid tidigare hotellbesök på andra hotell.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, varmt välkomna!

Vänliga hälsningar
By Anders
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (11/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Bra rum och personal. Rent och fint. Frukosten ganska bra.

Tack Anders! Vi är glada att du trivdes så bra hos oss. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar
By Ande
Alone
Reviewed: 7 years ago (11/10/2019)

Guest has not commented on review

Thank you for the top score. We are very happy to see that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Business
20-29 years
Reviewed: 7 years ago (10/10/2019)

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

By Jacqueline
Friends
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (09/10/2019)
Date of experience: 09/2019

Guest has not commented on review

Tack för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en fin höst och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

Vänligen,
20-29 years
Reviewed: 7 years ago (07/10/2019)

Bra, men dyrt.

Tack för ditt omdöme! Vi tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att tillgång och efterfrågan styr våra priser. Priset ökar därav exempelvis under större evenemang. Ni är varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (07/10/2019)
Date of experience: 10/2019

Lite för små tekoppar vid frukosten och sängarna kunde fått vara lite bredare, annars var det som helhet riktigt bra!

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi har noterat dina synpunkter och kommer ha dessa i åtanke i framtiden. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?