Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
88%

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

30-39 years

Underbar frukost!

Kul att läsa att ni gillar vår frukost! Ni är varmt välkomna åter så ni får ta del av vår härliga frukost igen!

Family

Guest has not commented on review

Tack för ert fina toppbetyg. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

By C-Y Lan

Very good!

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
Family
Date of experience: 08/2019

Mysigt hotell och lagom stort för mig. Väggarna är fina målade. Rummet var perfekt och + att det finns garderob och kylskåp på rummet. Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Vi har trivs utmärkt här. Nästa gång när vi ska besöka Göteborg kommer vi absolut att boka hos er.

Tack för ditt fina betyget och fantastiska omdöme. Kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

70-79 years

Fungerade bra, prefferred hotell

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Apelqvist
Couple
70-79 years
Date of experience: 08/2019

Hade presentkort fick fin hjälp av Johanna vid bokningen hon gjorde att allt skulle bli bra för oss ,min gubbe här rullator och behöver lite mer utrymme i rummet ,det fixade hon.

Tack Apelqvist för att ni tog er tid att ge oss ert fina omdöme! VI är glada att ni trivdes så bra hos oss och att Johanna levererade bra service till er. Jag kommer vidarebefordra era fina ord så att även Johanna får ta del av dessa. Hoppas vi ses på hotellet snart igen ni är varmt välkomna åter!

20-29 years

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

50-59 years
Reviewed: 7 years ago (20/08/2019)

Prisvärd vistelse

By Björn
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (20/08/2019)

Guest has not commented on review

Tack så mycket Björn för din värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi ser hur bra du trivdes. Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen.

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?