Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By tomas kristinehamn
Date of experience: 07/2019

det bästa hotellet man kan bo på

Tack Tomas för den finaste komplimangen! Vi är glada att ni trivs så bra hos oss och vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Date of experience: 07/2019

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Fabienne Hertig
20-29 years
Date of experience: 07/2019

Det var en underbar vistelse på Hotell Lorensberg. Frukosten var väldigt gott och det fanns ett bred utbud av lokala varor.

Tack Fabienne, tack för att ditt fina betyg och omdöme! VI är glada att ni har haft en sådan trevlig vistelse hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Mycket bra

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!
By Per Johansson
Date of experience: 07/2019

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt Per för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Date of experience: 08/2019

Angenehmes, gut gelegenes Hotel, sehr sauber. Freundliches Personal.

Thank you for your review and kind words, it is much appreciated. We are happy to read that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcome you back to us!

Best regards,
By Emelie Nilsson
Date of experience: 08/2019

Nu mer trevligt o lugnt hotell med perfekt läge . Rekommenderas!!

Tack Emelie för ert toppbetyg! Kul att ni trivdes så bra hos oss och att ni kan tänka er att rekommendera oss, det ser vi som det bästa betyget vi kan få. Så återigen tack för du tog dig tid att ge oss ert omdöme och betyg! Vi ser fram emot att får hälsa er varmt välkomna åter!

By Dave Rogers
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (01/08/2019)
Date of experience: 07/2019

Excellent hotel, especially for the price. All of the hotel members of staff were friendly and helpful. Great location.

Thank you so much Dave for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Therese
Friends
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (31/07/2019)

Svært bra

Tack Therese för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen, ni är varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
Couple
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (30/07/2019)
Date of experience: 07/2019

Bra hotel. Personalen, läge , renlighet allt väldigt tillfredställande.

Tack så hjärtligt för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna åter!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?